Resimli Kelime Bulmaca Cevapları (8 Harfli)

Herkesin sevdiği ve heyecanla oynadığı Resimli Kelime Bulmaca Cevapları ile karşınızdayız. Geçen yazımızda Resimli Kelime Bulmacanın 7 harften oluşan tüm cevaplarını vermiştik. O yazımıza buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Bu yazımız da ise oyun içerisinde cevapları 8 harften oluşan tüm cevapları siz okuyucularımız ile paylaşacağız. Dilerseniz cevaplara geçelim.

Resimli Kelime Bulmaca

1- Elektirik süpürgesi kullanan kadın, duş alan kadın, diş macunu ve fırçası, tırnak kesen kadın / Cevap: Temizlik
2- Tavanda ışık, florasan lamba, beyaz ampül, yuvarlak lamba / Cevap: Floresan
3- Sarımsaklar, sarımsak buketi, sarımsak ezme makinesi, sarımsak havanı / Cevap: Sarımsak
4- Yazı fontları, elinde balta olan kahraman, Süper Mario, yazılar / Cevap: Karakter
5- Pencere, mavi kelebek, uçak koltukları, gitar / Cevap: Simetrik
6- Kumda gözükmeyen balık, Ağaçta gözükmeyen baykuş, asker kıyafeti, bukalemun / Cevap: Kamuflaj
7- Devre şeması, dünya ve internet kablosu, demir boru, araba yolları / Cevap: Bağlantı
8- Kıvılcım çıkartan kablolar, priz, rüzgar santralleri, güneş panelleri / Cevap: Elektrik
9- Bina, topuklu ayakkabı, yüksek topuklu ayakkabı, bina önüne park etmiş araba / Cevap: Apartman
10- Erimiş çikolata, şekerlemeler, tablet çikolata, kalp şekline çikolata / Cevap: Çikolata

Resimli Kelime Bulmaca

11- Yürüteç yürüyen adam, cebine para koyan adam, çantadan telefon çalan el, anne ve babasının elinden tutan çocuk / Cevap: Yürütmek
12- Burnuna parfüm tutan kadın, av köpekleri, elinde kırmızı gül olan kadın, kokmuş çorap tutan adam / Cevap: Koklamak
13- Bağırsak, şişte kokoreçler, ekmek arası yemek, sindirim sistemi / Cevap: Bağırsak
14- Mürekkep balığı, kalem, imza, dolma kalem / Cevap: Mürekkep
15- Tramvay, Boğaziçi Köprüsü, gökdelenler, cami minareleri / Cevap: İstanbul
16- Arnavut taşları, desenli taşlar, alışveriş çantalı kadın, dilenci / Cevap: Kaldırım
17- Kırmızı bakliyat, köfte, çorba, yeşil mercimek yemeği / Cevap: Mercimek
18- Kertenkele, yılan, kaplumbağa, kurbağa / Cevap: Sürüngen
19- Okey masası, araba hız göstergesi, radar, uçak kokpiti / Cevap: Gösterge
20- Etli yemek, maydanoz demeti, yeşil içecek, lahmacun / Cevap: Maydanoz

Resimli Kelime Bulmaca

21- Üç müzisyen, büyük bir alet çalan adam, 3 tane çalgı aleti, kontrbas çalan zenci adam / Cevap: Kontrbas
22- Bisiklet sürenler, hulahop çeviren çocuklar, trafik polisi arabayı durdurmuş, İngilizce ve Rusça yazılar / Cevap: Çevirmek
23- Cam küre, hamile annesini öpen çocuk, 9 numara topçu, Japon bayrağı / Cevap: Yuvarlak
24- Prizma, koni, üç daire, küre / Cevap: Geometri
25- Trenin arkasından koşan adam, altını tutan kadın, fidye isteyen maskeli adam, oklar ve hedef tahtası / Cevap: Kaçırmak
26- Kız çocuğu, mavi gözlü bebek, uyuyan bebek, güzel hatun / Cevap: Tebessüm
27- Açacak, anahtarlığa benziyor, tahta vidaya benzer, siyah renkli tornavida / Cevap: Tirbuşon
28- Cetvel, demir kilo, TSE, A4 kağıt / Cevap: Standart
29- Piyanist filmi, piyano, Fazıl Say, mavi elbiseli piyano çalan kadın / Cevap: Piyanist
30- Dolar ve maket ev, Efes Pilsen bira, Sek Sük şişesi, coca cola / Cevap: Depozito

Resimli Kelime Bulmaca

31- Elbiseler askılıkta, aynalı dolap, yatak odası, aynalı gardolap / Cevap: Gardırop
32- Yol yapma makinesi, sütunlar, teneke kutular iple bağlanmış, şapka eldiven baston / Cevap: Silindir
33- Okul kıyafetleri, itfaiyeci, asker kıyafetleri, polisler / Cevap: Üniforma
34- Yeşil fasulye, yeşil mercimek yemeği, nohut, bezelye / Cevap: Baklagil
35- Direkte ses sistemi, ses sistemi, konser alanı, arabanın arkasında ses sistemi / Cevap: Hoparlör
36- Kolunu katlayan insan, dans kıyafeti, kitabın sayfasının kenarı, 3 aynı adam / Cevap: Kıvırmak
37- Tekerli bir şey, oturma odası, lunapark, arabanın altında tamirci / Cevap: Salıncak
38- Plaj, playda top, voleybol maçı, gün batımı spor / Cevap: Voleybol
39- Tutmalı merdiven, ev içinde merdiven, apartman merdiveni, 4 merdiven  / Cevap: Tırabzan
40- Sufle, tavus kuşu yada hindi, kalkmış parke, kek yada ekmek / Cevap: Kabarmak

Resimli Kelime Bulmaca

41- Helikopter, itfaiye arabası, ordu uçağına binen insanlar, deniz / Cevap: Merdiven
42- Matematik test sorusu, birbirine girmiş yollar, metalik renkte bir şeyler, i kare – i küp matematik işlemleri / Cevap: Karmaşık
43- Cami, Hz. Meryem resmi, Hz. İsa resmi, cami içi / Cevap: Ayasofya
44- Asma kilit, kamera, ekranların başında telsiz de adam, bina bekçisi / Cevap: Güvenlik
45- Yaşlı bir kadın ve yaşlı bir adam yüzü, sihirbaz sahnede tavşan numarası, sihirbaz şapkası ve değneği, yeşil kırmızı desenler / Cevap: İllüzyon
46- Garson elinde tepsi, menü listesi, yemek masası, hesap fişi / Cevap: Restoran
47- Otobüs durağında kız, yerde koridorda oturan insanlar, hamile kadın, kırmızı yanan trafik ışığı / Cevap: Beklemek
48- Çarpışan arabalar, dönme dolap, atlı karınca, roller coaster / Cevap: Lunapark
49- Çiçekler içinde tavşan, çiçekli dallar üstünde mavi kuşlar, papatya ve gökyüzü, güneş ve pembe çiçekli ağaç / Cevap: İlkbahar
50- Çekirdek, karpuz dilimleri, kahve, havada giden mermi / Cevap: Çekirdek

Resimli Kelime Bulmaca

51- Makas neşter aletler, önlüklü doktorlar, hemşire ve 2 doktor, ışıklı bir cihaz / Cevap: Ameliyat
52- Etli bir yemek, et tabağı, domates pilav ve et yemeği, parça et yemekleri / Cevap: Külbastı
53-Windows 8 ekranı, kadın ve adam birbirlerine bakıyorlar, The Touch of God tablosu, akıllı cep telefonu / Cevap: Dokunmak
54- Sallanan koltuk, gelin damat masası, piknik masası, sallanan sandalye / Cevap: Sandalye
55- Akıllı cep telefonu, sorunun kendisi, 2 tane cep telefonu, bir sürü şekil ve logo / Cevap: Uygulama
56- Karate duruşu yapan adam, uyku duruşları, Semih ve Sow, ofsayt / Cevap: Pozisyon
57- Kör alfabesi, Dr.Otker paketi, güzel bir resim, köfteci Ahmet / Cevap: Kabartma
58- Çalan zil, suni teneffüs yapan adam, mankene ağzını dayamış kadın, karlı okul bahçesi / Cevap: Teneffüs
59- Akıllı telefon ile kayıt, Monalisa önünde cep, selfie yapan Hollywood yıldızları, eldivenli sarışın kadın elinde fotoğraf makinesi / Cevap: Fotoğraf
60- Düşünen kadın, dalgın yaşlı adam, kafasını ellerinin arasına almış adam, stresli kadın / Cevap: Endişeli

Resimli Kelime Bulmaca

61- Yeşil plastik, jaluzi, pencere, elektrikli böcek öldürücü / Cevap: Sineklik
62- Kuaförde kadın, labirent ortası delinmiş, yol ve çimenlik, berberde çocuk / Cevap: Kestirme
63- Kozmonot ayda :), turuncu kıyafetli adamlar, uzayda kozmonot, astronot / Cevap: Astronot
64- Yeşil bahçe, bulmaca, tahtadan şekil, labirent / Cevap: Labirent
65- Yel değirmeni, kulplu bir alet, yuvarlak taş, karabiber rendeleyen garson / Cevap: Değirmen
66- Sofra, elinde kilit olan adam, hırsız kapıyı açıyor, salata sofrası / Cevap: Çilingir
67- Lüks gemi, Barrack Obama, mavi araba, pasaport / Cevap: Lacivert
68- At, yılan, kedi, bebek / Cevap: Çıngırak
69- Araba vitesi, taramalı tüfek, açılır kapı, çamaşır makinesi / Cevap: Otomatik
70- Küpeler, bacak kemiği röntgeni, balık resmi, burun bandı olan kadın / Cevap: Kıkırdak

Resimli Kelime Bulmaca

71- Deniz, balıklar, tüp içinde insanlar üzerinde balıklar, ağaç / Cevap: Akvaryum
72- Şeker tutma, şampanya şişelerine ağzını açan kadın, iskambil kağıtları, el ilanları veren çocuk / Cevap: Dağıtmak
73- Araba kazası, ağızda sakız, ayak masajı, köpek giremez işareti yanında köpek / Cevap: Çiğnemek
74-Ellerinde çiçekler insanlar Taksim yazısı, bir tür baharat, yeşil bir bitki, kırmızı çiçek / Cevap: Karanfil
75- Kız ve adam birbirine bakıyor, iki daire birleşim yeri kırmızı, dört yol, adamlar ve kız birbirine bakıyor / Cevap: Kesişmek
76- Helikopterden inen askerler, itfaiye arabası, uçağa binen insanlar, deniz manzarası / Cevap: Merdiven
77- Kadın ve erkek ellerinde kağıtlar, üç bilgisayar ekranı, laboratuvar kıyafetli adam elinde çip, laboratuvarda çalışan insanlar / Cevap: Mühendis
78- iPhone, Hiphone 5 üzerinde çarpı işareti, Samsung telefon, üzerinde çarpı işareti olan Goodphone yazan telefon / Cevap: Orijinal
79- Musakka, karnıyarık, ezme, mor bir sebze / Cevap: Patlıcan
80- Kamera önünde konuşan birisi, stüdyo ve kamera, film çekimi, mikrofonla soru soran kadın / Cevap: Röportaj

Resimli Kelime Bulmaca

81- Vidalı bir alet, çakı ve mantar, delgeç, siyah vidalı / Cevap: Tirbuşon
82- Sınıfta veliler ve öğretmen, insanların ellerinde kağıtlar, koltuklarda insanlar, ayakta insanlar alkışlıyorlar / Cevap: Toplantı
83- Siyah kıyafetli adama arkasındaki elini omzuna koymuş, kaleci uçmuş, fare kapanı ve peynir, çocuklar kırda koşuyorlar ellerinde file / Cevap: Yakalama
84- Dubai sahili, Londra saat kulesi, Newyork özgürlük heykeli, oy pusulası / Cevap: Birleşik
85- Elinde dinleme cihazı asker, konser, turuncu kulaklıklı kadın, adam anlatıyor kadın not alıyor / Cevap: Dinlemek
86- %50 işareti olan çizgi, koli indiren insanlar, itfaiye kedi kurtarıyor, pantolonları indirmiş beş erkek / Cevap: İndirmek
87- Tren garı, araba teybi, benzinlik, tren rayları ve binalar / Cevap: İstasyon

89- Etli kuru fasulye, mercimek köftesi, patlamış mısır, nohut yemeği / Cevap: Baklagil
90- Hindi, tavus kuşu, yaralı parmak, su almış tahta döşeme / Cevap: Kabarmak

Resimli Kelime Bulmaca

91- Yaşlı adam yürüteçle, bebek yürümeyi öğreniyor, kot cebinden para, cüzdan çalınıyor / Cevap: Yürütmek
92- Kafasını tutan adam, hastane hemşire bekleyen adam, düşünceli kadın, yatakta yatan genç kız / Cevap: Endişeli
93- Atom resmi, kabak, domates, dünya görseli / Cevap: Çekirdek
94- Beysbol oyuncusu, kapana sıkışmış adam, elinde kocaman çocuk, trene atlayan adam / Cevap: Yakalama
95- Kırmızı heykel, Hindistan bayrağı, turuncu sarı INDIA yazısı, Taç Mahal / Cevap: Simetrik
96- Tekerlikli sandalyede kadın, oturan genç adam, Arnavut taşları, park halinde arabalar / Cevap: Kaldırım
97- Dansöz, kitabın kenarı kıvrık, Neil deGrasse Tyson, kollarını sıyıran adam / Cevap: Kıvırmak
98- Dönme dolap, çarpışan arabalar, ahtapot, gondol / Cevap: Lunapark
99- Ortaköy Camisi, Kız Kulesi, Sultan Ahmet Camisi, Boğaziçi Köprüsü / Cevap: İstanbul
100- Şişme havuzda çocuklar, siyah gözlüklü ve bereli kadın, tenis topu, araba / Cevap: Yuvarlak

Resimli Kelime Bulmaca

101- Yazı karakterleri, piliç çevirme, bisiklet yarışı, Trafik polisi / Cevap: Çevirmek
102- Frak kıyafeti ile Mustafa Kemal Atatürk, yol yapımı, teneke kutular, araba motoru / Cevap: Silindir
103- Bavulla koşan adam, adam kaçıranlar, hedefi vuramamış oklar, altına işemiş / Cevap: Kaçırmak
104- Micky Mouse, Arapça yazılar, Times New Roman ve alfabe, Mario ve Luigi / Cevap: Karakter
105- El yazısı, yazı seti, dolma kalem, kalamar / Cevap: Mürekkep
106- Kraliçe ve İngiliz askerleri, garip kıyafetli adamlar, yürüyüşte tüfekli askerler, üstü siyah altı beyaz yırtık kıyafetli zenciler / Cevap: Üniforma
107- Kuzu çayırda, çimenlerde sepet, çiçekler, dalda iki mavi kuş / Cevap: İlkbahar
108-Daire ve açılar, yarım daire ve açılar, iki çember, tahtada çizimler / Cevap: Geometri
109-Kırmızı ışık, otobüs durağı, hamile eş ve ailesi, elleri kafasında adam / Cevap: Beklemek
110- Yeşil kertenkele, yeşil bir yılan, kaplumbağa, timsah / Cevap: Sürüngen

Resimli Kelime Bulmaca

111- Yeşil yaprak, ağaç yaprakları, ağaç gövdesi, kurumuş yapraklar / Cevap: Kamuflaj
112- Barack Obama helikopterden inmiş, Barack Obama uçaktan inerken, Amerika Başkanı ve bir kadın, İngiltere Kraliçesi II. Elizabeth / Cevap: Merdiven
113- Parfüm şişesi, yemek tadan kadın, portakal, çiçek / Cevap: Koklamak
114- Çiğ köfte tabağı, lahmacun, çoban salata, peynirli sakallı sandviç  / Cevap: Maydanoz
115- Ev ışıkları yanan bina, beyaz topuklu kadın ayakkabısı, yüksek topuklu şeffaf ayakkabı, daire ev / Cevap: Apartman
116- Su barajı, rüzgar tribünleri, termik santral, güneş panelleri / Cevap: Elektrik
117- Oyuncak fotoğraf makinesi, kahverengi el çantası, çikolatadan cep telefonu, satranç takımı / Cevap: Çikolata
118- Süt şişesi, bira bardağı, kola şişesi, para anahtar sözleşme / Cevap: Depozito
119- Piyona çalan adam, piyano çalan kadın, pembe elbiseli kadın, piyano tuşları  / Cevap: Piyanist
120- Takım elbiseler, elbise dolabı, yatak odası takımı, elbiselik  / Cevap: Gardırop

Resimli Kelime Bulmaca

121- Mavi dijital kilit işareti, koruma polisi, x-ray cihazı arama, mobese kameraları  / Cevap: Güvenlik
122- Araç altı görüntüsü, ağaç ev sallanan adam, sallanırken düşen adam, araba aksamı  / Cevap: Salıncak
123- Gülen kadın, gülen yaşlı adam, gülen bebek, şempanze maymun  / Cevap: Tebessüm
124- Yuvarlak lamba, tasarruf ampulü, tavan lambası, florasan diye yazılmıyor  / Cevap: Floresan
125- Çorba kasesi, çorba, bir çeşit yemek, çiğ köfteye benziyor  / Cevap: Mercimek
126- Pembeli şekil, şaşı bak şaşır, iç içe daireler, 4 resimde de garip şekiller / Cevap: İllüzyon
127- Megafon, ses sistemi, akıllı telefon, konser gitarlı şarkıcı / Cevap: Hoparlör
128- Kokoreç, insan vücudu iç organlar, yatık dönere benziyor, sindirim organı / Cevap: Bağırsak
129- Kablolar birbirine girmiş, tahtada garip şekiller, labirent bahçesi, matematik sorusu / Cevap: Karmaşık
130- Tırnak makası, duşta gülen kadın, diş fırçalama, el yıkama / Cevap: Temizlik

Resimli Kelime Bulmaca

131- Okey oyunu, radar ekranı, araba hız panosu, uçak kontrolleri / Cevap: Gösterge
132- Karman çorman yol, wi-fi işareti, demir boru, alyan gibi bir alet / Cevap: Bağlantı
133- Hz. Meryem resmi, cami içi sütunlar, Hz. İsa seramiği, cami / Cevap: Ayasofya
134- Türk Bayrağı, cetvel, A0 A1 A2 A3 yazılar, TSE logosu / Cevap: Standart
135- Devasa keman, büyük borazan, müzisyen, üflemeli çalgılar / Cevap: Kontrbas

Cevaplar böyle umarım siz okurlarımıza faydamız dokunmuştur. Bir sonraki yazımız Resimli Kelime Bulmaca 9 Harften Oluşanlar olacaktır. Tüm Resimli Kelime Bulmaca aynı zamanda Android mobil uygulamamızda yer alıyor. Kelime Cevapları uygulamamızı indirmek için buraya tıklayabilirsiniz.

Yorum Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir