Resimli Kelime Bulmaca Cevapları (9 Harfli)

Herkesin sevdiği ve heyecanla oynadığı Resimli Kelime Bulmaca Cevapları ile karşınızdayız.Geçen yazımızda Resimli Kelime Bulmacanın 8 harften oluşan tüm cevaplarını vermiştik. O yazımıza buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Bu yazımız da ise oyun içerisinde cevapları 8 harften oluşan tüm cevapları siz okuyucularımız ile paylaşacağız. Dilerseniz cevaplara geçelim.

Resimli Kelime Bulmaca

1- Parende atan sporcu, şeritli jimnastik, halkalı jimnastik sporcusu, kırmızı mayolu sporcu / Cevap: Jimnastik
2- Reza Zarrab, Egemen Bağış, Muammer Güler, Mehmet Zafer Çağlayan / Cevap: Yolsuzluk
3- Birleşiğin kimyasal simgesi, mor paraşütlü adamlar, roller coaster, bisikletli gösteri / Cevap: Adrenalin
4- Yayılı aletler, bisiklet, araba parçaları, araba tekerliği ve aksamı / Cevap: Amartisör
5- ISO 9001, ödül töreni, kurdelalı belge ve dünya, takdir belgesi gibi / Cevap: Sertifika
6- Çatı döşemesi yapan adamlar, beyaz kıyafetli köpük sıkan adam, binanın dışı pembe, etrafı sarılı boru / Cevap: İzolasyon
7- Donald Duck, Oyuncak Hikayesi kahramanları, Arabalar çizgi filmi, Red Kit ve Düldül / Cevap: Animasyon
8- Futbolcular top sürüyor, sporcular, kaleci ve top, Fenerbahçeli futbolcular / Cevap: Antrenman
9- Dijital ekrana dokunan el, üzerlerine ışık vuran adamlar, uzay aracı, dijital gözlüklü adam / Cevap: Teknoloji
10- Raflar, ansiklopedi gibi kitaplar, devasa bir çalışma alanı, yerde kitap okuyanlar / Cevap: Kütüphane

Resimli Kelime Bulmaca

11- Labaratuar aleti, dürbünden bakan kadın, mikroba benzer şeyler, hücreye benzer / Cevap: Mikroskop
12- Eski komutanlardan birisi Napolyon Bonapart, Fatih Terim, İbrahim Tatlıses, Darth Vader / Cevap: İmparator
13- X Y düzlemi, iki şerli 6 tane rakam, küp çizimi, dünya çizimi / Cevap: Koordinat
14- Fotoğraf makinası, kırmızı tuşu olan makine, metalik makine, kırmızı butonu olan metal / Cevap: Deklanşör
15- Metal profil, araba tekerleği ve jant, eski tip yumurta tavası – sahan, demir borular parçalar / Cevap: Alüminyum
16- Raflar ve dolap kapağı, piyano tuşları gibi müzik aleti, soba havalandırma borusu, sarı siyah engel / Cevap: Akordiyon
17- Ay ve gözlem evi, teleskop, devasa teleskop, yuvarlak kubbeli bina / Cevap: Rasthane
18- Renki burçlar, aslan burcu falı, sarı güneş gibi şekil, mavi dünya şekli ve eller / Cevap: Astroloji
19- CHP+MHP+HDP, AK Parti CHP, AK Parti+ MHP, AK Parti+HDP / Cevap: Koalisyon
20- Kadın doktor, hırsız kasayı açmaya çalışıyor, veteriner atı muayene ediyor, kadın arabanın motorunu kontrol ediyor / Cevap: Stetoskop

Resimli Kelime Bulmaca

21- İstanbul’da gün batımı, büyük bir şehir, dağlar rengarenk güneş batıyor, kayıkta insanlar gün batımı / Cevap: Akşamüstü
22- Elvis Presley, ünlü bir aktör, saçını tarayan adam, sakallı bir adam 4 resimde de erkekler var / Cevap: Briyantin
23- FIFA, UEFA logosu, TFF logosu, TBF amblemi / Cevap: Federasyon
24- Telli çalgı kemençe, fındık, dokuma kilim, çay / Cevap: Karadeniz

CEVAPLARA BAK  Resimli Kelime Bulmaca Cevapları

25-Koşu yapan sporcular, parkurda Fenerbahçe’liler, engel üstünden atlayan futbolcular, Beşiktaş takımı çalışıyor / Cevap: Antrenman
26- Vana etrafına plastik sarılmış, çatı yapan adam, çatı resmi, inşaat işçisi / Cevap: İzolasyon
27- Sporcu parende atıyor, bacaklarını açan kurdele sallayan kız, denge aleti, sporcu bacaklarını açmış / Cevap: Jimnastik
28- Motosiklet ile gösteri, paraşütçü, dağda ipin üstünde adam, Bungee Jumping / Cevap: Adrenalin
29- Kol saati yeşil kağıt, achivement ame yazılı kağıt, CE nen-en 1090, muhtarlar yaşlı adamlar ellerinde diploma / Cevap: Sertifika
30- Uçak tekerlekleri, araba parçası, bisiklet pompası gibi, çıplak F1 aracı / Cevap: Amortisör
31- Simpsons, Family Guy, Jetgiller, Taş Devri hepsi çizgi film / Cevap: Animasyon

Cevaplar böyle umarım siz okurlarımıza faydamız dokunmuştur. Bir sonraki yazımız Resimli Kelime Bulmaca 10 Harften Oluşanlar olacaktır. Tüm Resimli Kelime Bulmaca aynı zamanda Android mobil uygulamamızda yer alıyor. Kelime Cevapları uygulamamızı indirmek için buraya tıklayabilirsiniz.

Yorum Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir