Resimli Kelime Bulmaca Cevapları (7 Harfli)

Herkesin sevdiği ve heyecanla oynadığı Resimli Kelime Bulmaca Cevapları ile karşınızdayız.Geçen yazımızda Resimli Kelime Bulmacanın 6 harften oluşan tüm cevaplarını vermiştik. O yazımıza buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Bu yazımız da ise oyun içerisinde cevapları 7 harften oluşan tüm cevapları siz okuyucularımız ile paylaşacağız. Dilerseniz cevaplara geçelim.

Resimli Kelime Bulmaca

1- Tahta kaşıklarda renkli şeyler, çuvallar, aktar, ufak içlerinde renkli şeyler olan tabaklar / Cevap: Baharat
2- Yeşil makinalar, beyaz makineler, beyaz başlıklı kadınlar, pembe kıyafetli insanlar / Cevap: Fabrika
3- Camdan bakan adam, duvar ve pencere, sergi salonu, camdan bakan çocuk / Cevap: Çerçeve
4- Kuru toprakta çiçek, kurak dağlar, kurumuş toprak, beyaz topraklı vadi / Cevap: Erozyon
5- Yanan sigara, yanan puro ve içki, hamburger menüsü, şekerler / Cevap: Zararlı
6- Şehir, Lionel Messi, matador ve boğa, kırmızı elbiseli dans eden kadın / Cevap: İspanya
7- Kumda yuvarlak desenler, Kapon kalesi, sumo güreşçileri, samuraylar / Cevap: Japonya
8- Turuncu şişe, sarı şişe, yeşil şişe, sarı kolonya şisesi / Cevap: Kolonya
9- Turuncu kıyafetli adamlar, Papa, tarihi bina, siyahi cüppeli adam / Cevap: Vatikan
10- Mermiler, top mermisi taşıyan kadın, uzun namlulu silah mermileri, bombalar ve füzeler / Cevap: Cephane

Resimli Kelime Bulmaca

11- Lavaboda domates ve biber, çamaşırlar, araba köpükleyen adam, saçına su tutan kadın / Cevap: Yıkamak
12- Banyo, dişler, içi beyaz tava, 3 beyaz kavanoz / Cevap: Seramik
13- Tahta blokları, kesilmiş ağaçlar, ağaç kütükleri, ağaçtan ev / Cevap: Kereste
14- Halk oyunları ekibi, halk oyunları kıyafeti, dans eden kızlar, şortlu İrlandalı erkekler / Cevap: Folklör
15- Ojeli eller, boğa, üstü açık araba, hediye kutusu/ Cevap: Kırmızı
16- Çatı tamiri yapan adamlar, araba parçaları, dosya işareti, kiremit koyan adam / Cevap: Aktarma
17- Kokoreç, ekmek arası, kokoreçler, kokoreç ve sebzeler / Cevap: Kokoreç
18- Eyfel Kulesi, Londra saat kulesi ve kırmızı telefon kulübesi, Beyaz saray, Anıtkabir / Cevap: Başkent
19- Kırmızı kurdele, pembe fiyonk, mavi kırmızı açık mavi şeritler, hediye paketi / Cevap: Kurdele
20- Istakoz, kırmızı Vosvos, şişte et, mavi ıstakoz / Cevap: Istakoz

Resimli Kelime Bulmaca

21- Jimnastikçi, iki doğru, demir yolu, koşucular / Cevap: Paralel
22- Beyaz kuğu, dikiz aynası, mavi araba, güzel kız / Cevap: Yansıma
23- Cüppeli sakallı adamlar, yolda yürüyen insanlar, kendilerine acı çektiren insanlar, beyaz çarşaflı Ku Klax Klan / Cevap: Tarikat
24- Futbol topu ve stat, futbol taraftarları, demir bina, maskotlar / Cevap: Stadyum
25- Arkadaşının gözünü kapatan kadın, şaşıran insanlar, şaşırmış çocuk, doğum günü partisi / Cevap: Sürpriz
26- Dolarlar, paradan ev, para desteleri, para / Cevap: Banknot
27- Çatalı gözüken adam, araba tamircisi, anakart üstünde oyuncaklar, yol çalışması / Cevap: Tamirat
28- Doymuş çizgi adam, baskülde tartılma, vücut çalışan adam, terazi ağırlıkları / Cevap: Ağırlık
29- Patates salatası, kumpir, oyuncak, patates kızartması / Cevap: Patates
30- Otobur dinozor, dağa tırmanan dinozor, T-rex, dinazorlar / Cevap: Dinozor

Resimli Kelime Bulmaca

31- Şekerli bisküviler, karışık bisküviler, çokoprens, susamlı bisküvi / Cevap: Bisküvi
32- Gri desenli T-shirt, vücut çalışmış kadın ve erkek, baklava, çorap / Cevap: Baklava
33- Yol tabelası, mezura, cetvel, uzunluk ölçme aleti / Cevap: Uzunluk
34- Maskeli adamlar, sarı şeritli zenci, dil çıkartan kadın, silahlı soyguncu / Cevap: Bandana
35- Renkli içecekler, yemekle dolu masa, süslü içecekler, meyveli içecek / Cevap: Kokteyl
36- Karateci, füzeler, mahkum ve avukatı, futbol / Cevap: Savunma
37- Halk oyunları oynayan çocuklar, Türk Yıldızları uçakları, Berkin Elvan eylemi, havuzda yunuslar / Cevap: Gösteri
38- Konser, maç izleyen seyirciler, kalabalık, birbirini ezen insanlar / Cevap: İzdiham
39- Şapka, kapı deliğinden gözüken mayolu kadın, kapı aralığından bakan adam, ayak kemiği ve ayakkabı / Cevap: Röntgen
40- Kırmızı ev, Farm ville oyun, kırmızı binalar, otlayan inekler / Cevap: Çiftlik

Resimli Kelime Bulmaca

41- Spagetti, renkli makarnalar, kulak kelebek makarna, fırında makarna / Cevap: Makarna
42- Reçeller, bir sürü kavanoz, renkli şekerler, turşular / Cevap: Kavanoz
43- Spor yapan kadın, jimnastik hareketi yapan kadın, bacaklarını 180 derece açmış çocuk, sapanla taş atma / Cevap: Elastik
44- Garip şekilli ve renkli cisimler, metal bilyeler, demir, araba / Cevap: Metalik
45- Külliye, yumurta, kırılmış yumurta, heykel anıt / Cevap: Menemen
46- Antreman yapan sporcular, spor mankeni, sahilde koşan kadın ve adam, Şener Şen Badi Ekrem / Cevap: Eşofman
47- Banyo yapan kadın, eline sabun döken, banyo yapan çocuk, saçını yıkatan kadın / Cevap: Şampuan
48- Elbiseler pazar, adam kafasından oklar çıkıyor, tahtanın önünde kadın soru işaretleri, dağınık kutular / Cevap: Karışık
49- Çengel bulmaca, bu oyunun logosu, kare bulmaca, labirent / Cevap: Bulmaca
50- Süleyman Demirel, Turgut Özal, Bülent Ecevit ve Necmettin Erbakan, Alparslan Türkeş / Cevap: Siyaset

Resimli Kelime Bulmaca

51- Harita üçgen, şortlu adam, desenli şort, haritada adalar / Cevap: Bermuda
52- Lokanta, kadın garson elinde tabak, fiş kağıdı, not alan garson / Cevap: Sipariş
53- Askılık ve montunu giyen adam, çizgi kız tahtada matematik sorusu çözüyor, denizden gelen askerler, çizgi adamı ensesinden tutmuş el / Cevap: Çıkarma
54- Yumoş ayıya sarılmış çocuk, uyuyan bebek, havlulara yanağını koyan kadın, ellerini ovuşturan kadın / Cevap: Yumuşak
55- Satürn, Dünya, Mars, Venüs olabilir / Cevap: Gezegen
56- Balık, ağaç, fındık gibi, kızartılmış balık / Cevap: Palamut
57- Sahilde arkası dönük sarışın kadın, deniz dalgası, Türk Bayrağı, sarışın kadın / Cevap: Dalgalı
58- Kadın doktor, hemşire, mavi gözlü oğlan, elinde temizlik deterjanı ve eldiven olan kadın / Cevap: Sarışın
59- Amuda durmuş, uyanan kadın, trenden el sallayan kadın, camın arkasında uçak / Cevap: Kalkmak
60- Avuç içinde maket ev, form dolduran kalem, kazalı araba, elektirik paneli / Cevap: Sigorta

Resimli Kelime Bulmaca

61- Metronom arkasında gitar ve piyano, artistik su balesi, askerler tek sıra, tramplenden atlayan iki kız / Cevap: Senkron
62- Tuvalet kağıdı, elbiseli kadın, lacivert elbiseli kadın, aynalı şifoniyer ve sandalye / Cevap: Tuvalet
63- Hızlı vapur, vapur, gemi, yavaş vapur / Cevap: Feribot
64- Polis rozetli bina, Abdullah Gül, İstanbul Emniyet Müdürü, Bakan Polis arabasında / Cevap: Emniyet
65- Dere ve köprü, hortum, dev dalga ve fener, ağaçlar rüzgarda eğilmiş / Cevap: Fırtına
66- İki turist kız kafalarında Türk bayraklı fes, sözlükler, Dirk Kuyt, marka logoları / Cevap: Yabancı
67- Mor mont, koyu gri ayakkabı, kot düğmesi, cüzdan / Cevap: Fermuar
68- Beyaz Saray önünde yağmur ve Türk bayrağı, sahilde şezlong, meyveli içecek, papa / Cevap: Şemsiye
69- Balık, 3 tane sigara, bir sürü içilmiş sigara, balık tabağı / Cevap: İzmarit
70- Kara kalem çalışması, maket bina, renkli şekiller, çöp kovası çizimi / Cevap: Tasarım

Resimli Kelime Bulmaca

71- Film şeridi, mıknatıs, siyah beyaz resim ve tersi, baş parmak aşağıya bakan el / Cevap: Negatif
72- El ele tutuşan çocuklar zıplamışlar, kol kola girmiş çocuklar, el ele tutuşmuşlar, köpek ve çocuk / Cevap: Arkadaş
73- Elektirikli alet, maskeli 3 tekerlek bisiklete binen adam, maskeli adam, testere / Cevap: Testere
74- İşlemeli çalgı, metal darbuka, darbuka çalan adam, çingeneler / Cevap: Darbuka
75- Orhan Gencebay, İbrahim Tatlıses, Müslüm Gürses, Ferdi Tayfur / Cevap: Arabesk
76- Siyah çöp torbası, geri dönüşüm kutusu ve işareti, yeşil şişeler, renkli oyuncaklar / Cevap: Plastik
77- Elinde toplar çeviren adam, resim yapan fil, ip üstünde halka çeviren adam, şarkı söyleyen kız / Cevap: Yetenek
78- Kirpi, köpek yavrusu, kuzu, ördek yavrusu / Cevap: Sevimli
79- Siyah renkte bir şey, sulu ve etli yemek, yeşil fasulye, beyaz fasulye / Cevap: Fasülye
80- Şeffaf plastik ve teller, oturma masaları, rengarenk şemsiyeler, desenli şemsiye / Cevap: Şemsiye

CEVAPLARA BAK  Kpop Idol Quiz 2018 Cevapları (21-40)

Resimli Kelime Bulmaca

81- Siyah beyaz fotoğrafta kalabalık, yolda yaşlı adam ve çocuk, yeşil ayakkabılar, Peace yazan pankart ve insanlar / Cevap: Yürüyüş
82- Özgürlük heykeli, Hollywood tabelası, Las Vegas yazısı, San Francisco Köprüsü kırmızı renkte / Cevap: Amerika
83- Müzik notaları, anahtar ve delik, açma kapama düğmesi, metal aletler / Cevap: Anahtar
84- El kızartmaca oynayan kızlar, topu tutan kaleci, doktor dize vuruyor, tüfekli adam / Cevap: Refleks
85- Formula 1 yarış arabaları, çantalı koşan takım elbiseli adamlar, sumo güreşçileri, pistte koşan takım elbiseli adamlar / Cevap: Rekabet
86- Hediye kağıdı destesi, boş ve dolu şişeler, market – gıda ürünleri, siyah kutular ve ürünler / Cevap: Ambalaj
87- Siyah kıyafetli adamlar haç önünde, sweet shirtlü kız, you only live once yazılı t-shirt, kahverengi kıyafetli adamlar / Cevap: Kapüşon
88- Spor kıyafetli adam, THY uçağı, Fatih Terim, marka logoları / Cevap: Sponsor
89- Vidalı metal parça, açık dolap kapağı, eski kapı, tahta kapı ortasında meral var / Cevap: Menteşe
90- Lavabo çeşmesi, mavi piller, toplar atış yapıyor, musluk / Cevap: Batarya

Resimli Kelime Bulmaca

91- Kumar – poker masası, asker uğurlaması, televizyonda oyun oynayan çocuklar, tiyatro yapanlar / Cevap: Oynamak
92- Çamaşır makinesi, Ace deterjan şişesi, çamaşır asan adam, donuyla yolda bekleyen “kimya öğretmeni”   / Cevap: Çamaşır
93- Siyah beyaz sandalyeler, koltuklar oturma odası, mutfak, gardırop / Cevap: Mobilya
94- 2. kat acil durum ve tahliye tablosu, hapisten çıkan adam, geminin yanında kırmızı sandallar, lavabo altı / Cevap: Tahliye
95- Halter kaldıran sporcu, kopan halat, çiçek toplayan çocuk, halterci / Cevap: Koparma
96- Ceket çizimi, siyah elbiseli kadın, kırmızı etekli kadın, ceket çizimi / Cevap: Yırtmaç
97- Meyve sebze tezgahı, korsan saatler, yerde satış yapanlar, zenci bir adam önünde tezgah / Cevap: İşporta
98- Duvara alçı çekme, sarı pantolon, mavi  gömlek, yaş pasta / Cevap: Sıvamak
99- Uzun araba, 4 kapılı araba, siyah araba, kadın arabadan iniyor / Cevap: Limuzin
100- Saz çalma, ayakkabı bağcıkları, tahtaya dolanmış halat, saz / Cevap: Bağlama

Resimli Kelime Bulmaca

101- Süpermen, kırmızı başlıklı kız ve kurt, zorro, batman / Cevap: Pelerin
102- Mehmet Ali Alabora, batan gemi, yan yatmış yolcu gemisi, Mustafa Alabora / Cevap: Alabora
103- Lacivert kazaklı adam, tekne, balık tezgahı, beyaz kazaklı kadın / Cevap: Balıkçı
104- Boru, direkte hoparlörler, kulağına hoparlör dayamış manyak, boruya ağzını dayamış adam / Cevap: Megafon
105- Sopalara tutunan top oynayan adamlar, futbolcu maketleri, oyun masası, halı saha / Cevap: Langırt
106- İğneler, vidalar, koltuk köşesi ayağı, kırmızı iğne / Cevap: Raptiye
107- Polis kavgayı ayırıyor, çamaşır ve kurutma makinesi, Van Dame tırların arasında, kırılmış yumurta / Cevap: Ayırmak
108- Apartman merdiveni, merdivenler, basamaklar, araba basamağı / Cevap: Basamak
109- Dolarlar, borsada insanlar, altın külçesi ve altınlar, borsa işareti / Cevap: Ekonomi
110- Jimnastik yapan kadın, ağzı açık köpek, tırnak bakımı, ok atan adam / Cevap: Esnemek

Resimli Kelime Bulmaca

111- Kadın fotoğrafı, şekerleme, tatlı, dondurma tatlısı / Cevap: Karamel
112- Kostümlü kadınlar, maskeli kadınlar, rengarenk dans eden insanlar, gösteri / Cevap: Karnaval
113- Sustalı bıçak, etli makarna, vana, tosbağa araba / Cevap: Kelebek
114- Kadın fotoğrafı, kestane tatlısı, klozet, ağaç dalı / Cevap: Kestane
115- Yeşil kurbağa, mavi kurbağa, Kermit, kırmızı ayaklı kurbağa / Cevap: Kurbağa
116- Mevlana gösteri, Mevlana inancı, Mevlana maketleri, Mevlana gösterisi / Cevap: Mevlevi
117- Tren, yük gemisi, kargo aracı, kamyonlar / Cevap: Nakliye
118- Bursa’nın ilçesi, şarkıcı Nilüfer, su üstünde çiçekler, fil kafalı kadın heykeli / Cevap: Nilüfer
119- Amerikalı yıldızlar, Toy Story kahramanı, Cem Yılmaz fotoğrafı, şempanze / Cevap: Özçekim
120- It filmi, palyaço resmi, Mc Donalds maskotu, Joker / Cevap: Palyaço

Resimli Kelime Bulmaca

121- Sivrisinek, pırpır uçak, helikopter, hovercraft / Cevap: Pervane
122- Yeryüzü şekilleri, salamlı ekmek arası, sosisli, gri plaka / Cevap: Sandviç
123-Hemşire, kadın doktor, çocuk, temizlik yapan kadın / Cevap: Sarışın
124- DİSK, yürüyüş yapan insanlar, gösteri yapan Türk-İŞ, Türk-İŞ / Cevap: Sendika
125- Word belgesi, klavye, cd kutusu, Excel tablosu / Cevap: Yazılım
126- Spermler ilerlerken, Happy easter, havyar, kundura ayakkabı / Cevap: Yumurta

127- Lavabo tamircisi, iğne iplik, motor ustası, asfalt yaması / Cevap: Tamirat
128- Kutlama balonları şaşıran kadın, ellerinde gül olan erkek, ben kimim oyunu, evlenme teklifi / Cevap: Sürpriz
129- Ağaç kütükleri, hızar makinesi, ağaçtan ev, üst üste odunlar / Cevap: Kereste
130- Yeşil taze fasulye, kuru fasulye, küçük fasulyeler, beyaz fasulye / Cevap: Fasulye

Resimli Kelime Bulmaca

131- Kokteyl süsleri, Tekila sunrise, şezlonglar, kocaman şemsiye / Cevap: Şemsiye
132- Balık tabağı, Buz Devrindeki sincap, tezgahta balıklar, meşe ağacı tohumu / Cevap: Palamut
133- Kaşarlı sucuklu tost, yüzünü kapatan düşünen adam, kaset ve içindekiler listesi, çerez / Cevap: Karışık
134- Pufuduk köpek, pamuk tarlası, havlular üzerinde uyuyan bebek, el kremi / Cevap: Yumuşak
135- Anahtar deliği, dürbünle kadını izliyor, el kemikleri, kafatası resmi / Cevap: Röntgen
136- Üzgün kel adam, çöp döken adam, kusan smiley, denizden gelen askerler / Cevap: Çıkarma
137- Çekiçle dizine vuran kadın, kaleci kurtarışı, eskrim, boks maçı / Cevap: Refleks
138- Yağlı boya ve fırça, parlak şişeler, parlak kot, parlak ayakkabı / Cevap: Metalik
139- Kalabalık, miting alanı, tribünler, konser alanı / Cevap: İzdiham
140- Kare bulmaca, sudoku, kelime bulmaca, gazete / Cevap: Bulmaca

Resimli Kelime Bulmaca

141- Baba ve oğul elele, dağ tırmanışı, tracking, peace gösteri yapanlar / Cevap: Yürüyüş
142- Hilary Clinton, Donald Trump, Barack Obama, Bill Clinton Amerikan başkanları / Cevap: Siyaset
143- Renkli etekli kadınlar, gösteri yapan renkli kıyafetli kadınlar, Kazan dansı, Alman çocuklar / Cevap: Folklör
144- Kamera açısı ile şehir, parlak jant, gölde kuğu, gökdelen / Cevap: Yansıma
145- Kedi ve köpek, ayı ve kaplanlar, çocuk ve köpek, Bengal kaplanı ve maynun / Cevap: Arkadaş
146- Satürn, Mars, gök cismi, turuncu gezegen / Cevap: Gezegen
147- Barcelona takımı, bir şehir, Flamengo yapanlar, boğa güreşçisi / Cevap: İspanya
148- Suşi, robot, Toyota kırmızı araba, walkman / Cevap: Japonya
149- Esneyen kadın, halterci, kilogramlar, baskül / Cevap: Ağırlık
150- Balon şişiren kadın, jimnastikçi, yoga yapan kadın, bileği sarılmış insan / Cevap: Elastik

Resimli Kelime Bulmaca

151- Kırmızı çizgili grafik, ters otostop işareti, sarı ve beyaz vazo şeklinde resim, film rulosu / Cevap: Negatif
152- İmza atan adam, iki el arasında maket araba, araba parçası, araba kazası / Cevap: Sigorta
153- Cips poşeti, denizde amuda kalkmış kadın, bayrak, kadın / Cevap: Dalgalı
154- Zinedine Zidan çalım atarken, avukat, füze sitemi, uzak doğu sporu / Cevap: Savunma
155- Rengarenk bişiyler, aktar önü, aktar tezgahı, baharat işte / Cevap: Baharat
156- Kadının yüzünde çizgiler, belde çizgiler, 3 tekerli bisiklet, su tabancası / Cevap: Plastik
157- Brad Pit, sabah şekeri, Sahil Kurtarma dizisi, Seda Sayan / Cevap: Sarışın
158- Clockwork Orange filmi sahnesi gibi, Johny Deep, pencere ödünde kedi, Monalisa tablosu / Cevap: Çerçeve
159- Ayaklar, Sylvester Stallone, yeşil mont, kırmızı çanta / Cevap: Baklava
160- Deniz gemisinden kalkan savaş uçağı, amuda kalkan kadın, trende el sallayan insan, çalar saat / Cevap: Kalkmak

Resimli Kelime Bulmaca

161- Otomobil yıkama, bulaşık makinesi, bebek banyosu, çamaşır makinesi / Cevap: Yıkamak
162- Anıtkabir, Londra Saat kulesi, Kremlin Sarayı, Beyaz Saray / Cevap: Başkent
163- Kilitli kapı, banka kasası, lamba prizi, müzik işareti / Cevap: Anahtar
164- Domates, kiraz, çilek, uğur böceği / Cevap: Kırmızı
165- Özgürlük heykeli, dünya haritası, Brezilya kurtarıcı İsa Heykeli / Cevap: Amerika

Cevaplar böyle umarım siz okurlarımıza faydamız dokunmuştur. Bir sonraki yazımız Resimli Kelime Bulmaca 8 Harften Oluşanlar olacaktır.Tüm Resimli Kelime Bulmaca aynı zamanda Android mobil uygulamamızda yer alıyor. Kelime Cevapları uygulamamızı indirmek için buraya tıklayabilirsiniz. Görüşmek üzere.

Yorum Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir