Resimli Kelime Bulmaca (6 Harfli)

Herkesin sevdiği ve heyecanla oynadığı Resimli Kelime Bulmaca Cevapları ile karşınızdayız.Geçen yazımızda Resimli Kelime Bulmacanın 5 harften oluşan tüm cevaplarını vermiştik. O yazımıza buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Bu yazımız da ise oyun içerisinde cevapları 6 harften oluşan tüm cevapları siz okuyucularımız ile paylaşacağız. Dilerseniz cevaplara geçelim.

Resimli Kelime Bulmaca Cevapları

1- Temizlik malzemeleri, tırnak makası, sabunlu eller, yıkanan meyve ve sebze / Cevap: Hijyen
2- Patlamış lastik, patlamış araba lastiği, patlayan balon, patlayan futbol topu / Cevap: Patlak
3- Çarşı, bulutlu hava, türbanlı kadın, kırmızı çember / Cevap: Kapalı
4- Server odası, anchorman, server ve bilgisayarlar, Ali İhsan Varol / Cevap: Sunucu
5- Kırmızı yeşil koltuk, desen verilmiş karpuz, tavan abajuru, sokak lambası / Cevap: Karpuz
6- Yeşil yapraklar, orman, kollarını açan kırmızı montlu adam, dağlar ve göl / Cevap: Tabiat
7- Beyaz atlar, kaynakçı, havuzun içinde yüzen kadın, yaşlı kadın / Cevap: Gözlük
8- Elinde fotoğraf makinası olan kadın, araba çekicisi, halat tutan eller, kayıkta kürek / Cevap: Çekmek
9- Haplar, mantar tabancası mermisi, uzay kapsülü, (bu ne ki?) / Cevap: Kapsül
10- Tabanca tutan maymun, Amerikan başkanı, takım elbiseli kadın, iş adamı / Cevap: Kravat 

Resimli Kelime Bulmaca Cevapları

11- Ellerinde Türk Bayrağı olan insanlar, 19 Mayıs gençlik kulesi, madeni para ve şekerler, koçlar / Cevap: Bayram
12- Sarı saçlı kadın, kaynakçı, yerden fışkıran su, binada kaynak yapan adam / Cevap: Kaynak
13- Kürek, kafasını toprağa sokan köpek, greyder, köstebek / Cevap: Kazmak
14- Kar küreyen traktör, çapa, bisiklet, prangalı adam / Cevap: Zincir
15- Soyulmuş portakal, hırsızlar, adamı soyan kız, soyulmuş muz kabuğu / Cevap: Soymak
16- Yeşil yaprak, tuvalet kağıdı, yaprak sarması, Romalı adam / Cevap: Yaprak
17- Koltuk altı deodarantı, köşe takımı, otobüs koltukları, stat koltukları / Cevap: Koltuk
18- Kriket oyuncusu, kriket topu, Londra, küçük çocuk kriket oynarken / Cevap: Kriket
19- Yatak, karlı çarşaflar, kara çarşaflı kadınlar, yumoş ayı ve katlı havlular / Cevap: Çarşaf
20- Justin Bieber, Kanada bayrağı, göl ve dağlar, Kanadalı polisler / Cevap: Kanada

Resimli Kelime Bulmaca Cevapları

21- Tenis oynayan adam, pizzacı, araba tamirhanesi, garson / Cevap: Servis
22- Poğaça, susamlı pohaçalar, pohaça, fırında poğaçalar / Cevap: Poğaça
23- Nane, mendil, selpak mendil, polo şeker / Cevap: Mentol
24- Yıldız, tonavida, konser alanı, kırmızı halı / Cevap: Yıldız
25- Ruj, reçelli ekmek, arabada ruj süren kadın, araba süren kadın / Cevap: Sürmek
26- Mavi kapı, takvim yaprağı, tahta kapı, takvim / Cevap: Aralık
27- Sakallı adam, smaç koyan basketbolcu, oyun oynayan çocuklar, çember ile oynayan çocuk / Cevap: Çember
28- Çantalı öğrenci, gazete okuyan adam, kütüphane, sınıf / Cevap: Okuma
29- Piza Kulesi, Venedik kondol, pizza, Kolezyum / Cevap: İtalya
30- Maden parçası, ham elmas, siyah kaya parçası, ham altın / Cevap: Cevher

Resimli Kelime Bulmaca

31- 2 tane yazılı taş, tablet bilgisayar, ilaç kutusu, tarihi yazılı taş / Cevap: Tablet
32- Yeşil far sürmüş kadın, ruj süren kadın, güzel hatun, maskara yapan kadın / Cevap: Makyaj
33- Dikiz aynasında ışık, cep telefonu sinyal işareti, wi-fi işareti, sağ sinyal göstergesi / Cevap: Sinyal
34- Alışverişte kadın, piyana çalan çocuklar, ıslık çalan adam, Nasreddin Hoca / Cevap: Çalmak
35- Kadın gözü, kadın gözleri, parmaklarının arasından bakan kadın, takma kirpik / Cevap: Kirpik
36- Boru, dirseğini tutan insan, dirseğini gösteren kadın, dirsek boru / Cevap: Dirsek
37- Jack Sparrow, uçak pilotu, yolcu otobüsü şoförü, futbolcu / Cevap: Kaptan
38- Koltuk, kaynak yapan adam, mektup, gelin ve para / Cevap: Başlık
39- Araç dingili, yeşil otlar, defter, takvim / Cevap: Yaprak
40- Tüfek, yumruk atan çocuk, vole yapan futbolcu, sahile çarpan tekne / Cevap: Vurmak 

Resimli Kelime Bulmaca

41- Çekiç kullanan işçi, 5lik çakmak, zippo çakmak, ellerini birbirine vuran kızlar / Cevap: Çakmak
42- Yazılar, işaret dili, resimli alfabe, Çince yada Japonca yazılar / Cevap: Alfabe
43- Buda heykelleri, ağlama duvarında dua eden adam, dua eden adam, dua eden yaşlı amca / Cevap: İbadet
44- İskele, bina iskelesi, demir iskelesi, yat / Cevap: İskele
45- Peynir dilimi, peynirler, rendelenmiş peynir, peynirli ekmek / Cevap: Peynir
46- Cebeli Tarık Boğazı haritası, bilgisayar oyunu görüntüsü, ışıklı dünya haritası, yol haritası / Cevap: Harita
47- Fişek tutan adam, haritada kırmızı nokta, el hareketleri, kalp şekli yapan el / Cevap: İşaret
48- Kar yansıması, mavi elbiseli kadın, pembe rujlu kadın, güneş ışığı / Cevap: Parlak
49- Antik tiyatro, antika para, antika vazo, eski bina / Cevap: Tarihi
50- İplikler, tahta silindirler, olta, zincir / Cevap: Makara

Resimli Kelime Bulmaca

51- Ekşi sözlük, sözlük, yazılar, İngilizce Sözlük / Cevap: Sözlük
52- Dergi, reklam panosu, üzerinde yazı olan inek, koka kola logosu olan resim / Cevap: Reklam
53- Maket ev tutan el, uyuyan bebek, topu yakalayan kaleci, balık oltası yat / Cevap: Tutmak
54- Sevimli bebek, maymun, şaşkın adam, şaşkın köpekler / Cevap: Şaşkın
55- Kızarmış demir, bağıran çocuk, laptopu parçalayan adam, yağda pişen bir yemek / Cevap: Kızgın
56- Güzel bir hatun, mavi bir kamyon, oyuncak arabalar, Brad Pitt / Cevap: Çekici
57- Kibritlerden kalp, kibritlerden dolar işareti, kibritler, kibrit kutusu / Cevap: Kibrit
58- Desenli banyo, aslan resmi, bisküvili pasta, kırmızı karolar / Cevap: Mozaik
59- Tavşan, kuzu, bir gözü mavi bir gözü yeşil kedi, Anıtkabir / Cevap: Ankara
60- Araba lastiği, jip, araba tekerleği, sarı lastik / Cevap: Stepne

Resimli Kelime Bulmaca

61- Polis ve köpek, selde kalan arabalar, evi sel suyu basmış, silahlarını çekmiş polisler / Cevap: Baskın
62- Jamaikalı atlet, gamalı bitiş işareti, yan hakem, adamlar arkaları dönük / Cevap: Bayrak
63- http internet, metal detektörü, telefon, saman ve iğne / Cevap: Aramak
64- 3 yeşil bir kırmızı elma, siyah şemsiyeler içinde sarı şemsiye, bir kırmızı bir sarı çorap, 4-0 maç skoru / Cevap: Farklı
65- Patlamış mısır, film rulosu, sahne numarası tabelası, film projektörü / Cevap: Sinema
66- Bitki dikme, çiçek dikme, çilek, ağaç kökü ve gittiği katmanlar / Cevap: Toprak
67- Kaydırakta kız çocuğu, muz kabuğuna basacak ayak, beyaz bir yiyecek, kayak / Cevap: Kaymak
68- Vücut termometre, 1. 2. 3. sıralama kürsüsü, açı cetveli, ısı termometresi / Cevap: Derece
69- Kırmızı çizme ve kürek, donlar, yeşil bir şerit, sarı yol şeridi ve araba tekerleği / Cevap: Lastik
70- Siyah beyaz boyalı zenciler, ok atan yerliler, Kızıl Derililer, atlı Kızıl Derililer / Cevap: Kabile 

Resimli Kelime Bulmaca

71- Uçak arkası, sıra sıra insanlar, atlar, balina kuyruğu / Cevap: Kuyruk
72- Fotoğraf makinesi, çamaşır makinesi, kahve makinesi, dikiş makinesi / Cevap: Makine
73- Gözleri kapalı kadın ve erkek, dalgıç, kovboy soygun, elinde kalp tutan adam / Cevap: Vurgun
74- Tek bir ağaç yeşil yapraklı, kırmızı yapraklar, yapraksız dallar, çiçek açan dallar / Cevap: Mevsim
75- İpte hareket yapanlar, dönme dolap tepesinde adam, ip üzerinde ayaklar, elinde uzun çubuk ipte yürüyen adam / Cevap: Cambaz
76- Sınav soruları, kayadan kayaya atlayan birisi, tek dişi olmayan kadın, binaların tepesinden atlayan biri / Cevap: Boşluk
77- Tavada yemek, panoda community yazıyor, şarap kadehi ve şişeler, ayak altında lekeler / Cevap: Mantar
78- Motor parçaları, üzeri beyaz bir şeylerle kaplı garip şeyler, takım elbiseli adam, sarı gömlek / Cevap: Gömlek
79- Eski irbik ve kırmızı şurup, baklava üstüne şekerli su, baklava şekerli su döküyorlar, sırtında irbik olan adam / Cevap: Şerbet
80- Tahta fıçılar, binlerce şarap şişesi, tekerlek gibi içinde şişeler var, onlarca tahta fıçı / Cevap: Mahzen

Resimli Kelime Bulmaca

81- Eski beyaz araba, orkestrada kemancılar, orkestra, eski kırmızı spor araba / Cevap: Klasik
82- Disket, Michael Schumacher, F1 yarış arabası, CD / Cevap: Sürücü
83- Elmayı delen mermi, büyü yapan kadın, maket asker, kalem / Cevap: Kurşun
84- Podyumda tek sıra mankenler, podyumda yürüyen mankenler, podyumda yan yana yürüyen mankenler, manken / Cevap: Defile
85- Sarı bir çay, patates kızartması, kadını kesen adam, makarna süzgeci / Cevap: Süzmek
86- Yavru köpek, metal borular, asılı sucuklar, bakır teller / Cevap: Kangal
87- Yığın halinde gaste, tüm gazetelerin isimleri, gazete okuyan adam, gazete desenli etek / Cevap: Gazete
88- Su gideri, mangalda ateş ve et, tırlar, Rolls Royce araba / Cevap: Izgara
89- Sandal ve deniz, deniz anası, seçim sandığı, elinde cam tutan adam / Cevap: Şeffaf
90- Güneş şekli, erkekler tuvaleti işareti, dolar işareti, ying yang / Cevap: Sembol

Resimli Kelime Bulmaca

91- Kumsal ve deniz, göl içinde taşlar, bardağa dökülen su, kadın ve deniz / Cevap: Berrak
92- Takma diş, takma bacak, renkli tırnaklar, takma kol / Cevap: Protez
93- Beyaz bir şey :), kırmızı araba, metalik araba önü, yaralı kol resmi / Cevap: Tampon
94-Can simidi, uzatılmış el, anne ve kızı ders çalışıyor, yaşlı bir kadın yanında hemşireler / Cevap: Yardım
95- Balina, gülen kadın, yavru fil süt emiyor, uçan yarasa / Cevap: Memeli
96- Siyah cüppeli adam, aslan başlı kapı tokmağı, kapı tokmağı, yargıç / Cevap: Tokmak
97- Büyüteç, silah dürbünü, mikroskop, siyah beyaz gözlüklü çocuk / Cevap: Mercek
98- Karlı yolda araba, köpüklü sabun, kertenkele, balıkçı elinden balık kaymış / Cevap: Kaygan
99- Okul defteri etiketi, Tommy yazısı, bira şişeleri, tüpün üstüne etiket / Cevap: Etiket
100- Kağıt bardaklar, oyuncak daktilo, bitmiş tuvalet kağıdı, beyaz kutu / Cevap: Karton

Resimli Kelime Bulmaca

101- Peynirli atıştırmalık, kahverengi deri koltuk, beyaz oturma koltuğu, atıştırmalık yiyecekler / Cevap: Kanepe
102- Tablolar, dünya haritası üzerinde sayılar, resimli anlatım, daire grafiği / Cevap: Grafik
103- Dünyayı gösteren ekran, resim sergi salonu, duvarda resimler, lüks arabalar / Cevap: Galeri
104- Yıldırım, rüzgar değirmenleri, yüksek voltaj elektrik direkleri, Red Bull / Cevap: Enerji
105- Mantı çorbası, dikiş yapan terzi, raptiyeler, taneli çorba / Cevap: Yüksük
106- Kuran-ı Kerim, kola kutusu, facebook ana sayfası, Arapça yazı / Cevap: Arapça
107- Bart Simpson tahtaya yazı yazmış, yeşil kalpler, müzik satırları, geri dönüş işareti – ok / Cevap: Tekrar
108- Sebzeli makarna, papyon, pembe topuklu ayakkabı, kırmızı elbise / Cevap: Fiyonk
109- Silah doğrultmuş – eller havada, basketbol maçında ellerine havaya kaldırmış adam, ellerinde top sevinenler, silah namlusu / Cevap: Sıkmak
110- Defter isim etiketi, elbise etiketi, renkli şişeler, kıyafet etiketi / Cevap: Etiket 

Resimli Kelime Bulmaca

111- Kuyumcu vitrini, Reza Zarrab – Rıza Sarraf, altın bilezikler, kuyumcuda altınlar / Cevap: Sarraf
112- Renkli kutular, siyah kasete benzer bir şey, kırmızı tüp ve yanında siyah kutu, HP marka toner / Cevap: Kartuş
113- Fransız devrimi tablosu, Atatürk yeni harfler, eski araba, Che Guevera / Cevap: Devrim
114- Yuvarlak desenli kumaş, tef, kayışlı düzenek, elek / Cevap: Kasnak
115- Fabrikada işçiler, fabrika bandı, küçük çam ağaçları tarlası, otomobil fabrikası / Cevap: Üretim
116- Kız çocuğu abisine bağırıyor, siyah beyaz fotoğraflar, bebek ve kız çocuğu, uzak doğulu iki çocuk / Cevap: Kardeş
117- Kaldırım kenarı su gideri, duvarda desenli şerit, duvar kağıtlı oda, kaldırım merdivenleri / Cevap: Bordür
118 – Yol yapımı yapan araçlar, yol şeritleri, silindirler yolu düzlüyor, ağaçlı uzun yol / Cevap: Asfalt
119- Horoz, kedi, köpek, eşek / Cevap: Hayvan
120- Nezle olmuş kadın, cam sileceği, klavyede delete tuşu, tuvalet kağıdı / Cevap: Silmek

Resimli Kelime Bulmaca

121- 60 yazıları, kırmızı altmış yazısı, renkli 60, 60 derece / Cevap: Altmış
122- Kasırga, bahçe sulama, duş başlığı, elektrik süpürgesi / Cevap: Hortum
123- Desenli çizme gibi ayakkabı, suratı kareli adam, okul çantası, taksiye yaslanmış dazlak / Cevap: Damalı
124- Sahil kasabası, balık, halk oyunları ekibi, polis barikatı / Cevap: Kalkan
125- Kırmızı başlıklı kız ve kurt, my home page yazılı internet sayfası, çift kişilik yatak, füze / Cevap: Başlık
126- Üniversite öğrencileri diploma alırken, Atatürk ders anlatıyor, askerler yürürken, köpek ve sahibi / Cevap: Eğitim
127- Açılmış sarı şemsiye, yelkenler, rüzgar sörfü, şemsiyesi açılmış kadın / Cevap: Rüzgar
128- Altın kaplama Mercedes, dolarlar, lüks villa, lüks yat / Cevap: Zengin
129- Windows yazılı ekran, makas ve kurdele, olimpiyat logosu ve havai fişekler, starting windows / Cevap: Açılış
130- Otobüsler ve yolcular, otobüs terminali, otobüs firmaları, otobüsler / Cevap: Otogar

Resimli Kelime Bulmaca

131- Hızlı tren, uzun yol, uçak bekleyen yolcular, yürüyen insanlar / Cevap: Ulaşım

132- Fotoğraf yüklenmemiş resmi, metal borular, çift katlı PVC cam, Mark Zuckerberg / Cevap: Profil
133- İnternet – telefon kablosu, kırmızı oje akıyor, pide, vida gibi metal parçalar / Cevap: Tırnak
134- Kara kalem robot resim, trafik işaretleri, 2 tane alyans yüzük, kar üstünde serçe kuşu / Cevap: Parmak
135- Video programı, kullanım kılavuzu, otomobil fabrikası adam bagajda, resimleri düzenleme programı / Cevap: Montaj
136- AVM binası, TCMB yazısı ve deste deste paralar, çember – daire, polis arabası / Cevap: Merkez
137- Siyah zeytin selesi, balık türü, İçel ili haritası, yabani bir meyve / Cevap: Mersin
138- Süpermen kıyafetli çocuk, Pocahontas kıyafetli kadın, aslan kıyafetli çocuk, Yıldız Savaşları Yoda kıyafeti / Cevap: Kostüm
139- Müzik çalar düğmeleri, adam elini başına koymuş, Clint Eastwood, mengene arasında domuz kumbarası / Cevap: Kısmak
140- Burnunu silen kadın, akarsu – dere – çay, dünya haritası, ağaçtaki reçine / Cevap: Akıntı

Resimli Kelime Bulmaca

141- Saçlarında plastik, saçlarını dolamış, bugidili kadın, kıvırcık saçlı / Cevap: Bigudi
142- NBA smaç, muz kabuğu ve ayakkabı, yazıcı, asansör düğmesi / Cevap: Basmak
143- Doktor ve hasta, inşaat mühendisi ve işçi, terzi, uçak pilotu / Cevap: Meslek
144- Çocuk ağzında halat, 1/4 + 1/6 = /12 kesirli matematik sorusu, kareli bulmaca, kravatına asılan adam / Cevap: Çözmek
145- Emel Sayın’ın olduğu bulmaca, çengelli iğne, asılmış et, olta iğnesi / Cevap: Çengel
146- Düşünen adam, balık sürüsünün arasından geçen dalgıç, boğa insanlara saldırıyor, uyuyan bebek / Cevap: Dalmak
147- Üst rütbeli askerler – komutanlar, bilek güreşi, polis göstericilere dalıyor, F=ma formülü / Cevap: Kuvvet
148- Yarım ekmekler, düğünde takılan altınlardan, 10:15 gösteren dijital saat, bir parçası çıkartılmış yeşil daire / Cevap: Çeyrek
149- Kare kalem mükemmel bir çalışma, zenci kadın resmi, duvarda asılı tablo, kare kalem gözlüklü kız / Cevap: Portre
150- Sebze yemeği, kırmızı saçlı oyuncak bebek, marula benzer bitki, kapuska yemeği / Cevap: Lahana

Resimli Kelime Bulmaca

151- 6 ağaç resmi , sigara paketi, kahve makinesi, araba motoru / Cevap: Filtre
152- Zenci boksörler bir yerde, Ken ve Mr.Bison Street Fighter, boks müsabakası, rakibini yere sermiş boksör / Cevap: Nakavt
153-İbrahim Tatlıses’ın evlilik belgesi, çok para çok :), aile cizdanı, nüfus kimlikleri / Cevap: Cüzdan
154- Kağıt tutacağı, yengeç – ıstakoz , akrep, yeşil bir alet / Cevap: Kıskaç
155- Balık fosili, etiket makinesi, yeşil taze fasulye, beyaz dantelli elbiseli sarışın örgülü saçlı kadın / Cevap: Kılçık
156- Sevişen çift, dalton kardeşler soygun, hırsız elinde levye ile cam açıyor, soyulmuş portakal / Cevap: Soymak
157- Cesc Fabregas – Barselona’lı futbolcu, yamuk boru, boru köşesi, kolu dövmeli kadın / Cevap: Dirsek
158- Sigara koyulan metal eşya, yer yüzü katmanları, gözün katmanları, tütün konulan sigaralık / Cevap: Tabaka
159- Garip bir tarlası, tropical bir meyve, meyve desenli don, çatalın ucunda sarı bir yiyecek / Cevap: Ananas
160- Tuğla koyan adam, mavi banyo, tuvalet ve banyo, duvar işçisi / Cevap: Fayans

CEVAPLARA BAK  Resimli Kelime Bulmaca Cevapları (3 Harfli)

Resimli Kelime Bulmaca

161- Stetoskop tutan doktor, doktor ve hastası, cerrahlar ameliyata, ameliyathane / Cevap: Doktor
162- Demir parmaklıklar, demir kapı, siyah beyaz foto, işkence aletleri / Cevap: Zindan
163- Ağaç, yeşil renk, siyah renk, sıvı şişe yağı Cevap: Zeytin
164- Araba tekerleği, yeşil ot, defter, takvim / Cevap: Yaprak
165- Avuç içinde para el sıkışıyorlar, bol kot pantolonu, oy ve sandık, Sadri Alışık Turist Ömer selamı / Cevap: Vermek
166- E.T., Alf, uçan daire, uzaylılar / Cevap: Uzaylı
167- Hamam, hamamda köpük, tellak, tellak masaj yapıyor / Cevap: Tellak
168- Diz çökerek evlenme teklifi, bira şişesi, sigarayı geri çeviren el, evlenmeyi kabul etmeyen kadın / Cevap: Teklif
169- Ruj süren kadın, kiraz reçelli ekmek, direksiyonda makyaj yapan kadın, araba süren kadın / Cevap: Sürmek
170- Sünger Bob, dilim kek, teknede adam, parçalanmış koltuk / Cevap: Sünger

Resimli Kelime Bulmaca

171- Atatürk, James Bond, Daniel Craig, Abdullah Gül İngiltere Kraliçesi / Cevap: Smokin
172- Börek, kovboy, siyah beyaz erkek fotoğrafı, Kemal Sunal Minür Özkul / Cevap: Sigara
173- Kuyumcu vitrini, altın bilezikler, altın bilezikler, kuyumcuda altınlar / Cevap: Sarraf
174- Oy verme, bazalı yatak, iki kadın denizden kutu çıkarıyor, ahşap / Cevap: Sandık
175- Türk Bayrağı, heykel, kale üzerinde Türk Bayrağı, bayrak şekilleri / Cevap: Sancak
176- Oy verme, harita, bıçak, oy verme mühürü / Cevap: Pusula
177- Nohutlu pilav, çift kişilik yatak, metal çubuklar, anahtarlık / Cevap: Pirinç
178- Kafasına turuncu bez saran adam, Amerikan futbolu, sihirbaz, spor araba / Cevap: Numara
179- HDP bayrakları, Türk bayrakları, CHP bayrakları, MHP bayrakları / Cevap: Miting
180- Mutfak robotu, ses sistemi, harç makinesi, kırmızı alet / Cevap: Mikser

Resimli Kelime Bulmaca

181- Baskı makinesi, 50 TL paralar, Zaman gazetesi, ters harfler / Cevap: Matbaa
182- Plastik kaplama, fil yavrusu, güneş kremi süren anne, takım elbiseli adamlar / Cevap: Koruma
183- Süzgeç, süzgeçli kaşık, tel süzgeç, metal süzgeç / Cevap: Kevgir
184- Elma ve şişe, kamuflajlı asker, bıçak, ustura / Cevap: Keskin
185- Araba, İsmail Kartal, eski Beşiktaş Teknik Direktörü, Kartal Tibet / Cevap: Kartal
186- Filmden bir kare, kadın ve adam masada, denizde bir el, iki çocuk dondurma yiyor / Cevap: İsteme
187- Fırtına, bahçe sulayan adam, fil yavrusu, ev süpüren kadın / Cevap: Hortum
188- Bill Gates, Steve Jobs, Sergey Brin, güneş gözlüklü adam / Cevap: Gözlük
189- Devlet Bahçeli, bina, tiyatro oyunu, haritada ülke / Cevap: Devlet
190- Altın, ekmek arası yemek, benzin deposu göstegesi, saat / Cevap: Çeyrek

Resimli Kelime Bulmaca

191- Çarpım tablosu, araba kazası, hırsızlık, elektrik işareti / Cevap: Çarpma
192- Askerler, Avrupa Birliği logosu, notalar, stadyum / Cevap: Birlik
193- Halk otobüsü, ata binen adam, bisiklet sürme, adam sırtında kadın taşıyor / Cevap: Binmek
194- İkiz çocuklar, Barrack Obama ve dublörü, 3 kırmızı elma, iki tane üçgen / Cevap: Benzer
195- Aşı iğne yaptıran kadın, batan gemi, tırnak batması, güneş batarken / Cevap: Batman
196- Zürafa, aslan, zenci çocuk, süs eşyaları / Cevap: Afrika
197- İtfaiyeciler, yavru fil, elektrik süpürgesi, kasırga / Cevap: Hortum
198- Tencerede sulu yemek, bakışan kadın ve erkek, çay koyma, sarışın kadın / Cevap: Süzmek
199- Selfie çekimi, kahve makinesi, çim biçme, ağır taramalı silah / Cevap: Makina
200- Amerika Birleşik Devletleri, eski bir harita, Avrupa kıtası, dünya / Cevap: Harita

Resimli Kelime Bulmaca

201- Bağıran adam, demirci, patates kızartması, 300 Spartalı filminden bir sahne / Cevap: Kızgın
202- 4 resimde de ikizler var / Cevap: Kardeş
203- Papyonlu takım elbise, kurdeleli topuklu ayakkabı, makarna, kırmızı tokalı kız / Cevap: Fiyonk
204- Maradona, basketbolcu smaç yaparken, Rockets formalı basketbolcu, sahada yemin eden futbolcular / Cevap: Çember
205- Kirpi, maymun, geleni gibi, kedi / Cevap: Hayvan
206- Mavi kuşlar dalda, sarı yapraklar, kardan adam, kumdan güneş şekli / Cevap: Mevsim
207- Kırmızı spor araba, keman ve notalar, kırmızı eski model araba, orkestra / Cevap: Klasik
208- Ferrari logosu, nike ayakkabı, şarap şişeleri, sarı defter / Cevap: Etiket
209- Basketbol dersi, mezuniyet töreni kep fırlatma, beyaz fino köpek, Atatürk harf devrimi / Cevap: Eğitim
210- Büyü yapan kadınlar, kalemler, dalgıç, araba lastiği / Cevap: Kurşun

Resimli Kelime Bulmaca

211- Heyelan yolda kaya parçası, fırtınalı deniz, çarşı pazar, çarşaflı kadın / Cevap: Kapalı
212- Denizci askerler, yüzünden şeffaf maske çıkartan kadın, banka soygunu, soyunan çiftler / Cevap: Soymak
213- Siyah beyaz t-shirt, taksi, Hırvatistan milli takım futbolcusu, araba yarışı / Cevap: Damalı
214- Çak bir beşlik, inşaat işçisi, sigara içen adam, Minion Rush karakteleri / Cevap: Çakmak
215- Eski taş yazılar, oyun oynayan çocuk, ilaç şişesi ve haplar, eski yazıtlar / Cevap: Tablet
216- Adriana Lima, Brad Pitt, araba taşıyan kamyon, arabalar filminden karakter / Cevap: Çekici
217- Yazı, kaynak yapan adam, kırmızı duvaklı gelin ve altınlar, duş / Cevap: Başlık
218- Angelina Jolie, pembe renkli kuaför, dişçi ve hastası, Justin Bieber / Cevap: Koltuk
219- Füze taşıyan askeri araç, çift kişilik yatak, gazete yazısı, kurt ve kırmızı kapüşonlu kız / Cevap: Başlık
220- Metal parçalar, sac üzerinde börekler, Brad Pitt, Angelina Jolie / Cevap: Gömlek

Resimli Kelime Bulmaca

221- Sera bahçesi, tavuk çiftliği, araba fabrikası, fırın / Cevap: Üretim
222- Savaş atlıları, kırmızı suratlı insanlar, yerliler, Afrikalı insanlar / Cevap: Kabile
223- Çamaşırlar, kara kıyafetli kadınlar, iki kişilik yatak, sarma sigara / Cevap: Çarşaf
224- Oscar ödül töreni, film çekimi, patlamış mısır kovası, salon / Cevap: Sinema
225- Baykuş, maymun, bebek, şempanzeler / Cevap: Şaşkın
226- Kıyafetli hayvanlar – kunduz, baykuş, gergedan / Cevap: Kravat
227- Olta, arabaya tahta tekerlek yüklüyorlar, iplik fabrikası, asılı halat / Cevap: Makara
228- Tabanca, uzay aracı, fincan, ilaç / Cevap: Kapsül
229- Hasta olmuş kadın, geometri cetveli, termometre, Amerikalı yüzücüler madalya alırken / Cevap: Derece
230- Güveç yemeği, zenci adam eli, eski bir ev, bitki kökleri / Cevap: Toprak

Resimli Kelime Bulmaca

231- Üstü açık araba, saat, uçak ve lüks yat / Cevap: Zengin
232- Çalışan işçi, su kaynağı, kadın saçı, demir boru / Cevap: Kaynak
233- İngilizce yazılar, kayalıklar, astronot uzayda, minik işareti yapan çocuk / Cevap: Boşluk
234- Maç Kuraları, sakatlanan futbolcu, gazeteci ve televizyoncular, faul yapan futbolcu / Cevap: Çekmek
235- Tekne, sörf, enerji direkleri, puf bitkisi / Cevap: Rüzgar
236- Bisiklet, karda giden F1 aracı, motosiklet, kolye / Cevap: Zincir
237- Soygun anı, dalgıç ters duruyor, gün batımında aşık çiftler, genç aşıklar / Cevap: Vurgun
238- Çölde garip ağaçlar, akarsu vadisi, dağlar ve göl, güzel bir manzara / Cevap: Tabiat
239- Beyaz ışıkta kağıt, arkası görünen telefon, su içen atlet, cam domuz kumbara / Cevap: Şeffaf
240- Atari oynayan kız, beysbol maçı, yan yatmış yolcu gemisi, ayağını bantlayan insan / Cevap: Vurmak

Resimli Kelime Bulmaca

241- Pizza, kırmızı Ferrari, sarı Lamborghini, soslu makarna / Cevap: İtalya
242- Zenci kadın dişleri, araba penceresinde geyik, Noel Baba takvimi, çatı katı penceresi / Cevap: Aralık
243- Kaydırakta adam, muz kabuğuna baskmak, kabak tatlısı, kayak yapma / Cevap: Kaymak
244- Gen çaprazlama şekli, sel altında kamış evler, oda dolusu para, polisler / Cevap: Baskın
245- Cristiano Ronaldo, tenis oyuncusu, elinde tabanca adam, burkulan bileğe sprey sıkıyor / Cevap: Sıkmak
246- Tarkan Tevetoğlu, vida ve tornavida, Angelina Jolie, Che Guevara / Cevap: Yıldız
247- Kaleci antrenmanı, yaşlı bir ele dokunan eller, balık avlayan çocuk, konuşan insanlar / Cevap: Tutmak
248- Hitit heykeli, mavi ve ela gözlü kedi, tavşan, keçi heykelleri / Cevap: Ankara
249- El yazısı, Arapça yazı, duvarda tarihi yazılar, körler için yazılmış bir yazı / Cevap: Alfabe
250- Asılı don, araba tekerleği, kara plastik ayakkabı, eski çocuk oyunlarından birisi / Cevap: Lastik

Resimli Kelime Bulmaca

251- Sarı lalelerin içinde kırmızı bir lale / Cevap: Farklı
252- Burnu temizlenen çocuk, kurşun kalem arkası, alafranga tuvalet, cam temizliği / Cevap: Silmek
253- Uçaklar, bekleyen insanlar, tenis sporcusu, gün batımında at / Cevap: Kuyruk
254- Dağınık oda, kocaman telsiz telefon, Google ve büyüteç, saman yığını / Cevap: Aramak
255- Kakaolu pasta, duvarda iskelet resmi, kalp şekli olan banyo, yer / Cevap: Mozaik
256- Budistler dua ederken, namaz kılanlar, Yahudiler ağlama duvarında, Hristiyanlar kilisede dua ediyor / Cevap: İbadet
257- Tavuk yemeği, koyun sürüsü, araba kullanırken cep telefonu kullanan “salak”, avcılar / Cevap: Sürmek
258- Sarışın bir oyuncu, James Bond filminden bir sahne, teknede adam, Pierce Brosnan / Cevap: Gözlük
259- Kömür madeni ve işçisi, kürek, köpek çukur açıyor, köstebek / Cevap: Kazmak
260- Post it here! not, yemek, kırmızı şarap şişesi, çıplak ayak / Cevap: Mantar

Resimli Kelime Bulmaca

261- Hırsız cüzdan çalıyor, elektrik kabloları tutuyor, araba kazası, işlem kağıtları / Cevap: Çarpma
262- Yoldaki su mazgalı, balık kızartma, eski kamyon, Rolls Royce araba / Cevap: Izgara
263- Üniversite öğrencileri, bankta gazete, imam ezan okurken, sınıfta yabancı öğrenciler / Cevap: Okumak
264- Bill Clinton ve saksafon, trompet çalan çocuk, Woody Alen flüt çalıyor, hakem maçı bitirdi / Cevap: Çalmak
265- Pembe etek, gül şekli, kırmızı lamba, kırmızı elbise / Cevap: Karpuz
266- Balık tutan adam, bina inşaat halinde, deniz kenarında bina, gün batımı deniz manzarası / Cevap: İskele
267- Tenis topu, pizza kuryesi, motora yağ döken tamirci, voleybolcu / Cevap: Servis
268- Savaş alanı, eski Türk arabası, Atatürk harf devrimini öğretiyor, Che Gueavara / Cevap: Devrim
269- Aslanlar arabanın etrafında, suda yüzen dev ördek oyuncağı, F1 aracı, köpek topu ısırmış / Cevap: Patlak
270- Acil sağlık ekibi, yaşlı insan, koli taşıyan insanlar, kayalıklara tırmanan insanlar / Cevap: Yardım

Resimli Kelime Bulmaca

271- Araba lastiği, takvim, döner, pembe çiçekler / Cevap: Yaprak
272- Karpuz peynir, tost çay, kızartılmış kahvaltılık, börek / Cevap: Peynir
273- Plastik, kadın elini kafasına koymuş, kolda yara, tuvalet gider borusu / Cevap: Dirsek
274- Moda defilesi, mankenler, podyumda yürüyen manken, kırmızı kıyafetler / Cevap: Defile
275- Zenci ve beyaz insan kolu, Olimpiyat Bayrağı, koşu yarışması, Türk atlet / Cevap: Bayrak
276- Dolunay ipte insan, gösteri yapanlar, sirk ipte bisiklet sürüyorlar, mor kıyafetli kadın dengede duruyor / Cevap: Cambaz
277- Barış işareti, kuru kafa işareti, nükleer radyasyon, Çarşı grubu amblemi / Cevap: Sembol
278- Olimpiyat meşalesi, mavi ekranda Microsoft yazısı, Apple iPhone logosu, kurdele makas / Cevap: Açılış
279- Buz üstünde hokey oynayan çocuklar, kırmızı kıyafetli askerler, meşe yaprak şeklinde şişeler, Justin Trudeau / Cevap: Kanada
280- Gazeteler, sepet ve tv kumandası, hediye paketi, Hürriyet web sitesi / Cevap: Gazete

Resimli Kelime Bulmaca

281- Thierry Henry, halk otobüsü şöförü, uçak pilotu, gemi kaptanı / Cevap: Kaptan
282- Çocuklar şekere saldırıyor, 19 Mayıs kule gösterisi, Anıtkabir ve Türk Bayrakları, oyulmuş bal kabakları / Cevap: Bayram
283- Renkli göz farı, ela kadın gözü, makyaj, kapalı göz / Cevap: Kirpik
284- Büyüteç ve kitap, yabancı dilde sözcükler, Arapça harfler, Rusça sözlük / Cevap: Sözlük
285- Tahtalar ve top, tahta sopa ve kırmızı top, Beysbol gibi bir oyun, tahta çubuklar / Cevap: Kriket
286- Tuzlu pasta, sakallı sandviç, tuzlu kurabiyeler, hamur işi / Cevap: Poğaça
287- Route 66, duvarda 65, 67 yazısı, Olimpiyat logosu içinde 68 / Cevap: Altmış
288- Elde wi-fi dövmesi, uydu anteni, araba aynası, araba kolu / Cevap: Sinyal
289- Otobüs yolcuları, otobüsler, bayram dönüşü otobüs terminali gibi, otobüs firma acenteleri / Cevap: Otogar
290- Silindir, yolda 66 route yazısı, F1 aracı, yarış arabası / Cevap: Asfalt

Resimli Kelime Bulmaca

291- Kırmızı ruj, el içinde lamba, snowboard, devasa ayna küre / Cevap: Parlak
292- Mavi beyaz kaldırım taşları, asfalt yol, banyo havluları, tuvalet lavabosu / Cevap: Bordür
293- Altın kolyeler, kuyumcu, kuyumcu vitrini, altın bilezikler / Cevap: Sarraf
294- Fedex tırı içinde UPS kargo arabası, duvara monte oturak, gri renkli araba, Obama ve Hugo Chavez öpüşüyor / Cevap: Reklam
295- Roma antik tiyatrosu, altın sikke, eski vazo, paslı kılıç / Cevap: Tarihi
296- Charlie’nin Çikolata Fabrikası, Edward Scissorhand, Dark Shadows, The Lone Ranger 4 resimde de Johnny Deep film karakterleri  / Cevap: Johnny Deep
297- Ek yıkama, temizlik yapma, sebze yıkama, yemek yapan eller  / Cevap: Hijyen
298- Altın parçası, madenci elinde metal var, demir parçası, yakut zümrüt gibi yeşil taş  / Cevap: Cevher
299- Kaptan Amerika, sahil kasabası, eski askerler, balık tutan dalgıçlar  / Cevap: Kalkan
300- Baş parmak, ellerini kaldıran insanlar, sola viraj levhası, Barrack Obama konuşma yaparken  / Cevap: İşaret

Resimli Kelime Bulmaca

301- Oya işleme, yıldız şeklinde tel, eski bir makine, kayışlı yeşil alet  / Cevap: Kasnak
302- Kibrit kutusu, açık mavi uçlu kibritler, mavi kibritler, kırmızı kibritler  / Cevap: Kibrit
303- Bir bardak su, sandalda adam, gölde kano, elmas  / Cevap: Berrak
304- Doublemint, black yazan sigara paketi, naneli sakızlar, yeşil çikolata kutusu  / Cevap: Mentol
305- Sarı kafalı kadın, oda dolusu bilgisayar, Gazin 8 yazıyor, diskler  / Cevap: Sunucu
306- Ahşap dolaplar olan taş oda, yeraltı tünelleri, tozlu şarap şişeleri, taş oda  / Cevap: Mahzen
307- Ehliyet sınavı, otomobil yarışçısı, disket yuvası, dizüstü cd dvd  / Cevap: Sürücü
308- Köpek, sarılmış borular, yuvarlak halka sucuk, rulo bakır teller  / Cevap: Kangal
309- Halit Ergenç dizisi, kurumuş bitki, bitki damarları, bıçaklanan Sezar  / Cevap: Yaprak
310- Beyaz sarı şişeler, Kaweco yazan mavi kutu, mavi tüp gibi, silikon tabancası lavabo  / Cevap: Kartuş311- İnsanlar, tren, hava alanı, vapur  / Cevap: Ulaşım
312- Fesli adam bir şey satıyor, kepçe ile şeker, baklava, kırmızı içecek böğürtlen gül  / Cevap: Şerbet

Cevaplar böyle umarım siz okurlarımıza faydamız dokunmuştur. Bir sonraki yazımız Resimli Kelime Bulmaca 7 Harften Oluşanlar olacaktır.Tüm Resimli Kelime Bulmaca aynı zamanda Android mobil uygulamamızda yer alıyor. Kelime Cevapları uygulamamızı indirmek için buraya tıklayabilirsiniz. Görüşmek üzere.

2 Yorum

Yorum Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir