Resimli Kelime Bulmaca Cevapları (5 Harfli)

Herkesin sevdiği ve heyecanla oynadığı Resimli Kelime Bulmaca Cevapları ile karşınızdayız.Geçen yazımızda Resimli Kelime Bulmacanın 4 harften oluşan tüm cevaplarını vermiştik.O yazımıza buraya tıklayarak , Tüm cevaplar için ise buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Bu yazımız da ise oyun içerisinde cevapları 5 harften oluşan tüm cevapları siz okuyucularımız ile paylaşacağız.

Resimli Kelime Bulmaca Cevapları

1- Virgül, makas, bıçak, kek /  Cevap: Kesme
2- Orman, kitaplar, alfabe, sarışın kadın /  Cevap: Kalın
3- Bateri, kalp atışı, davul, dans etekli kadın /  Cevap: Ritim
4- İlaç şişeleri, selfie çeken kızlar, cosmopolitan dergi, tencelereler /  Cevap: Kapak
5- Patlak lastik, patlak lastik, patlayan balon, patlamıi futbol topu /  Cevap: Patlak
6- Takvim, sebze ve meyveler, manav tezgahı, takvim /  Cevap: Pazar
7- Madeni para, kablolar, kızıl saçlı kadın, cezve /  Cevap: Bakır
8- Çizgi, araba, duble yol, mezura /  Cevap: Şerit
9- Siyah araba, formula arabası, Moto GP, yol /  Cevap: Viraj
10- Yedek oyuncular, yedek kulübesi, araba parçaları, subaylar /  Cevap: Yedek

Resimli Kelime Bulmaca Cevapları

11- Kraker, kulak temizleme, krakerler, karides /  Cevap: Çubuk
12- Tütün sigara, sarma, geri sarma, sarma tatlı /  Cevap: Sarma
13- Yargıç, papaz, ODTÜ mezunları, Cübbeli Ahmet Hoca /  Cevap: Cüppe
14- Mumlar ve tütsü, kayıklar, kayık, tütsü kayığı /  Cevap: Kayık
15- Göz yaşartıcı gaz atan polis, karabiber, kırmızı biber ısıran kadın, biber gazlı Taksim gezi parkı /  Cevap: Biber
16- Yarış arabası pilotu, F1 pilotu, pilot kalem, savaş uçağı pilotu /  Cevap: Pilot
17- Tekerlek izi, duvar kağıdı, kara kalem çalışması, parke /  Cevap: Desen
18- Bilyeler, cam bilye, metal bilyeler, metal bilye /  Cevap: Bilye
19- Veri tablosu, tablo, tablo, excell tablosu /  Cevap: Tablo
20- Sandak, kumla oynayan çocuk, ekmek fırını, iskelet /  Cevap: Kürek

Resimli Kelime Bulmaca Cevapları

21- Şahin araba, şahin, şahin, şahin araba /  Cevap: Şahin
22- Kafasında ampul olan adam, kafasında ampul tutan adam, soru işareti, elinde ampul tutan adam /  Cevap: Fikir
23- Tablolar, Et ve satır, köfte tabağı, mektup ve yüzükler /  Cevap: Satır
24- Korkmuş kız, korkunç palyaço, korkunç kız çocuğu, kanlı el izleri /  Cevap: Korku
25- Oynayan adamlar, Da Vinci Şifresi kitabı, Elif Şafak’ın aşk kitabı, renkli kıyafetli oynayan kadınlar /  Cevap: Roman
26- Yanan lastikler, lastik yakan araba, Kızılderililer, mutluluk çubuğu tüttüren Kızılderili /  Cevap: Duman
27- Cep telefonu ve dünya, çekirge, salyangoz, radyo /  Cevap: Anten
28- Sunucu ve kamera, düşen elma, fotoğraf stüdyosu, fotoğraf stüdyosu /  Cevap: Çekim
29- Patalmış mısır, Mısır pramitleri, Sfenks, mısır koçanları /  Cevap: Mısır
30- Karga, Karga başı, karga burnu, kapalı karga burnu /  Cevap: Karga

Resimli Kelime Bulmaca Cevapları

31- Kare, manzaralı kıyıda ev, sahil, çerçeve /  Cevap: Kenar
32- Bagaj arabası, bagajlı araba, araba bagajı, seyahat çantası /  Cevap: Bagaj
33- Şeker helva, pamuk şekeri, ufak şekerler, renkli şekerler /  Cevap: Şeker
34- Güneş enerji paneli, elektirk paneli, telefon paneli, güneş panelleri /  Cevap: Panel
35- Bilboard, tenis oynayan adam, masa tenisi oynayan kadın, reklam panosu /  Cevap: Raket
36- Kelepçeli zincir, parmaklıklar arasında insan, kaynakçı, ıspanak /  Cevap: Demir
37- Nişanlanan çiftler, askeri madalya, askeri nişan, nişan alan asker /  Cevap: Nişan
38- Satranç, satranç tahtası, satranç piyonu, piyonlar /  Cevap: Piyon
39- Salyangoz, sıkışık trafik, yaşlı iki insan, yürüme sandalyesi /  Cevap: Yavaş
40- Bizim yağ, filiz makarna, marlboro, eti ekmek /  Cevap: Paket

Resimli Kelime Bulmaca Cevapları

41- Tekne, uçan balonlar, gaz kaçıran adam, denize indirilen tekne /  Cevap: Salma
42- Spor ayakkabı, Boğaziçi köprüsü, meyve yediren kadın, boğazlı kazağını tutan kadın /  Cevap: Boğaz
43- Fotoğraf albümü, şarkı cdsi, cd albüm, fotoğraf albümü /  Cevap: Albüm
44- Yemek sofrası, yemek takımı, Atatürk yemek masasında, yemek dolu masa /  Cevap: Sofra
45- Alışveriş arabası, maket araba, el arabası, atlı araba /  Cevap: Araba
46- Mercanlar, renkli deniz bitkiler, deniz altı bitkileri, ada /  Cevap: Resif
47- Lastik yakan F1 aracı, babasını öpen çocuk, araba tekerliği, gülen mavi gözlü bebek /  Cevap: Yanak
48- Sirk, gece kampı, Kızılderililer, Kızılay çadırları /  Cevap: Çadır
49- Kahve fincanı, sörf yapan adam, banyo yapan kadın, biralar /  Cevap: Köpük
50- Su içen sincap, çorba tutan eller, su içen çocuk, sigara içen adam /  Cevap: İçmek

Resimli Kelime Bulmaca Cevapları


51- Kapıkule sınır kapısı, asansöt 3 kişiliktir tabelası, 90 hız limiti tabelası, Şanlıurfa haritası /  Cevap: Sınır
52- İş makinası, eşli buz pateni, makarna, jimnastikçi /  Cevap: Burgu
53- Serçe, kırmızı serçe arabası, siyah serçe arabasıdala konan kuş /  Cevap: Serçe
54- Tank, kutu taşıma aracı, makyaj, dalgıçlar /  Cevap: Palet
55- Tarihi bina, istatistik grafiği, excel tablosu, Anıtkabir /  Cevap: Sütun
56- Tüy, gelinlik, bulutlar, süt /  Cevap: Beyaz
57- Balık, dalmaçyalı köpek, inekler, kelebek /  Cevap: Benek
58- Motosiklet, motosiklet önü, bisiklet, bisiklet önü /  Cevap: Gidon
59- Dna sarmalı, deney tüpleri, tahtada formüller, teleskop /  Cevap: Bilim
60- Çocuğunu öpen anne, kadını sırtına alan adam, 4 kişilik aile, gülen kadın /  Cevap:Mutlu

Resimli Kelime Bulmaca Cevapları

61- Akrobat, deniz taşları, jimnastik yapan kız, terazi /  Cevap: Denge
62- Büyük ayı yıldız grubu, küçük alet çantası, büyük alet çantası, formalı çocuklar /  Cevap: Takım
63- Yargıç tokmağı, çalgı çalan adam, kanun çalgısı, tokmak ve kitaplar /  Cevap: Kanun
64- Gazete basımı, iş kadını ve patronu, iş adamı ve patronları, kalp desenli patates /  Cevap: Baskı
65- Eski kahvehane, kahve fincanı, kakao taneleri, sütlü kahve /  Cevap: Kahve
66- İplik, tel toplar, şarap sürahisi ve kadehi, ipli toplar /  Cevap: Sicim
67- Diş ağrısı çeken kadın, yaralı dirsek, bozulmuş elma, dişçi aleti /  Cevap: Çürük
68- Soğanlar, 3 yapraklı yonca, pembe çiçek, çam kozalak /  Cevap: Bitki
69-İnsan evrimi gösteren resim, Charles Darwin, Evrim ağacı, eşeyli üreme grafiği /  Cevap: Evrim
70- Araba, tahtalar, sütun, ABD haritası /  Cevap: Plaka

Resimli Kelime Bulmaca Cevapları

71- Geri dönüşüm işareti, kare, çember, elde tutulan ağaç /  Cevap: Çevre
72- Sörf tahtaları, tahta kaşıklar, yeşil yazı tahtası, doğrama tahtası /  Cevap: Tahta
73- Kırık demir parmaklıklar, ışıklı helikopter, tahta ve oklar, su sızdıran boru /  Cevap: Kaçak
74- Dünya küresi, yumurtalar, cevizler, deniz kabuğu ve inci /  Cevap: Kabuk
75- Ekmek, uzun ekmek, tavuk butları, bateri /  Cevap: Baget
76- Denizde ışık, orman, bulutların arakasında güneş, araba far ışığı /  Cevap: Hüzme
77- Kovboy, etekli İskoçlar, 4 kız var, etekli 3 kız /  Cevap: Ekose
78- Taramalı tüfek, beyaz şeritli şapka, siyah beyaz ayakkabı, Marlon Brando /  Cevap: Mafya
79- Ağızdan ilaç alan çocuk, göğsünü tutan adam, boğazını tutan kadın, tüple ilaç alan kız /  Cevap: Astım
80- Hesap makinesi, krei kartı ekstresi, abaküs, 2+2=4 işlemi /  Cevap: Hesap

Resimli Kelime Bulmaca Cevapları

81- Buzdolabı, hapşıran kadın, kalorifer ayar düğmesi, limonata /  Cevap: Soğuk
82- Kaval (yada Ney), gitarlar, trompet, davullar /  Cevap: Çalgı
83- Deniz, taş köprü, yeşil kıyafetli adam, mavi elbiseli kadın /  Cevap: Kemer
84- Pastırma, bağıran çocuk, bağıran adam, sinir hücresi /  Cevap: Sinir
85- Taşıma racı, tren koltukları, yolcu vagonu – tren, yük vagonu /  Cevap: Vagon
86- Salata, madeni eski para, heykel, pizza /  Cevap: Sezar
87- Uçak havalanırken, F1 aracı, tavuk kanatları, futbol taktik tahtası /  Cevap: Kanat
88- Sakallı elinde tüy olan adam, sahne numarası tahtası, röportaj, oskar heykeli /  Cevap: Aktör
89- Sarışın kadın, zenci gülen bebek, uzak doğulu yaşlı kasketli gözlüklü adam, kızıl saçlı gözlüklü gülen kız /  Cevap: İnsan
90- Scooter, yat, hızlı tren, mavi yarış arabası /  Cevap: Taşıt

Resimli Kelime Bulmaca Cevapları


91- Diş protezi, asma köprü, güreşçiler, metal ve teller /  Cevap: Köprü
92- Karne ve üzgün çocuk, çatlamış cam, alçılı ayak, devasa bir bacağı yarım sandalye /  Cevap: Kırık
93- Sarma, dolma kalem, kırmızı ve yeşil biber dolması, pişmiş hindi yada tavuk/  Cevap: Dolma
94- Gri renkli kaya, bakır işleme tepsi, altın paralar, yeşil soda şişeleri /  Cevap: Maden
95- Oto teybi, bir sürü metal şey, tamamen parçalanmış araba, keman çalan kız /  Cevap: Parça
96- Çiğdem – çekirdek, gevrek – simit, zeytin ve zeytin yağı, saat kulesi /  Cevap: İzmir
97- Balerin bacakları, vida gibi birşey, bisiklet önü, kırmızı ayakkabı /  Cevap: Pabuç
98- Yol işaret levhası, vücut body çalışan adam, Mısır pramitleri, mavi balıklar turuncu balığı kovalıyor /  Cevap: Üçgen
99- Boya ve tamir yapılan araba, suratına pet şişe geçiren adam, V for Vendetta maskeli insanlar, gözlerine salatalık koymuş yüzünde maske yapmış kadın /  Cevap: Maske
100- 93/ 1 yazılı asker fotosu, yeşil elektronik kart, ampul ve pil bağlantısı çizimi, Türk bayrağı silah ve asker yemin töreni /  Cevap: Devre

Resimli Kelime Bulmaca Cevapları

101- Restoran, ağaçlar ve yol, kırmızı sundurmalı ev, üçgen şeklinde çadır /  Cevap: Tente
102- Gramafon, eski kamyonet, hurda kamyonet, çok eski gramafon /  Cevap: Pikap
103- Dans eden kızlar, piyano çalan eller, gitar çalan adam, diskoda kızlar /  Cevap: Müzik
104- Deniz bisikleti, gaz – debriyaj – fren, yamulmuş bisiklet, bisikletle yeşillik taşıyan Çinli /  Cevap: Pedal
105- Terzi ölçü alıyor, müzisyenler, müzik grubu, gelinin bel ölçüsü alınıyor /  Cevap: Prova
106- Kadın bacağını tutmuş, vücut geliştirmiş adam, vücut geliştiricisi sporcu, sırtını tutan kadın /  Cevap: Adale
107- Türk Kızılayı logosu, soba borusu, içinden siyah toz çıkan boru, Milli Eğitim Bakanlığı Logosu /  Cevap: Kurum
108- Turkuaz topuklu kadın ayakkabısı, yeşil taze biber, sivrisinek, biri açılmış 4 kırmızı kalem /  Cevap: Sivri
109- Devasa kamyon, ufak ve büyük balıklar, küçük ve büyük domuz kumbaraları, palyaço ayakkabısı /  Cevap: Büyük
110- Öğrenciler, Milli Takım poz veriyor, Ronaldo, liseli öğrenciler törende /  Cevap: Forma

Resimli Kelime Bulmaca Cevapları


111- Dilimlenmiş peynir, gayda çalan adam, tamirci, işçi /  Cevap: Tulum
112- Dalgalı saçlı kadın elinde fırça, balıklı makarna, saçları yapılmış kadın, soslu makarna /  Cevap: Bukle
113- Havuzda omzuna şişman kadın almış adam, develer, boğa ve matador, ringde iki adam /  Cevap: Güreş
114- Maraş dondurması, kızgın demiş çubuk, her tarafı boyalı adamlar, çizgi kavga eden adamlar /  Cevap: Dövme
115- Üçgen börek, üçgen metal kolye, yuvarlak içi dışı yazı, börekler /  Cevap: Muska
116- Domates, yeşil biber, patlıcan, kabak /  Cevap: Sebze
117- Sağ elini kaldırmış heykel sahilde, dans eden mavi kıyafetli kızlar, saatler tablo Salvador Dali Zaman çizimi, kocaman mandal yere tutturulmuş /  Cevap: Sanat
118- Havada parende atma, güvercin, motosiklet ile uçma, ponpon kızlar /  Cevap: Takla
119- Kırmızı benekli çocuk resmi, sarı gül, denize bakan ev terası, hasta olan ateşi ölçülen çocuk /  Cevap: Çiçek
120- Kuru yemişler, atıştırmalık bisküviler, çıtır fıstık ve yer fıstığı, patates cipsi /  Cevap: Çerez

Resimli Kelime Bulmaca Cevapları

121- Arabalar arasında duman çıkıyor, Porche arkasından alev çıkıyor, gümüş renkli araba, kırmızı tır /  Cevap: Egzos
122- Gülen adam, sarıklı adam, traş olan adam, gözlüklü adam /  Cevap: Sakal
123- Gelin dans ediyor, çayırda beyaz masalar, gelin elinde çiçekler, 2 tane yüzük /  Cevap: Düğün
124- Kimsesiz çimlerin üzerinde yatıyor, mutfak robotu, turuncu kıyafetli dilenciler, elektrik süpürgesi /  Cevap: Fakir
125- Örgü, plajda uzanan beyaz mayolu kadın, defilede manken bacakları, uzaktan kumandalı uçak uçuran çocuklar /  Cevap: Model
126-Silindir çizimi, beherler, 330ml kola kutusu, dalgalı saçlar /  Cevap: Hacim
127- Uzanmış ayakkabılarının altı gözüken adam, ayakkabı içliği, halı fleks döşeme, laminat parke /  Cevap: Taban
128- Ormanda yol ikiye ayrılıyor, test işaretleme, oy atan adam, male – female yazısı olan form /  Cevap: Seçim
129- Golf topu ve deliği, ABD doları, çocuk golf topunu deliğe üflüyor, ellerini birleştirmiş kadın /  Cevap: Yeşil
130- Savaş uçağı, savaş gemileri, füze fırlatma, jet uçağı /  Cevap: Savaş

Resimli Kelime Bulmaca Cevapları

131- Maden parçası, savaş gemisi, tren raylarına yatmış adam, kızgın metal /  Cevap: Demir
132- Yavru köpek su içiyor, kadın saçını havluyla kuruluyor, köpek havluya sarılı, siyah köpek /  Cevap: Islak
133- Tenis filesi, labirent önünde adam çizimi, sahilde kumsalda şemsiye, kağıttan el ele tutuşan adamlar /  Cevap: Gölge
134- Kırmızı ayakkabı, sünger, kadın ayağı, çiçek tutturulmuş kadın ayakkabısı /  Cevap: Topuk
135- Dünya ve katmanları, pardösü, manto, bina dışını boyama /  Cevap: Manto
136- Bilgisayar simgesi, avuç içine yazılmış yazılar, tırnağa yazılmış yazılar, siyah beyaz iki çocuk /  Cevap: Kopya
137- Yeşillikler içinde ırmak, uzun uzun ağaçlar, şelale, göl evi /  Cevap: Orman
138- Üstü unlu ekmek, adam omzuna dokunuyor, saçlar, dilimlenmiş ekmekler /  Cevap: Kepek
139- Büyük ayı takım yıldızı, beyaz ayı, mıktanıslar, elektirik devreleri /  Cevap: Kutup
140- Apartman topuk ayakkabı, deniz şehri, çürümüş diş, kırmızı zemin üzerinde beyaz aletler /  Cevap: Dolgu

Resimli Kelime Bulmaca Cevapları

141- Işıklı sütunlu bina, Angela Merkel kadın kollarını yana açmış, elinde bir sürü bira bardakları olan kadın, kurt köpeği /  Cevap: Alman
142- Terzi model üstüne çalışıyor, kafası yara olmuş kız çocuğu, iplik ve kumaş, dikiş makinesi /  Cevap: Dikiş
143- Siyah elbiseli elinde haç var, turuncu ve beyaz kıyafetli budistler, kırmızı kıyafetli adamlar, boynunda haç olan adam /  Cevap: Rahip
144- Renkli kelebek, kırmızı bir işaret, papatyalar, ER harfleri işlenmiş sembol /  Cevap: Nakış
145- Başında taç olan kadın, hoş bir hatun, siyah beyaz bir kadın, güzellik kraliçesi /  Cevap: Güzel
146- Direkte dans eden kadın, beyaz çadır, ülke bayrakları ve Türk Bayrağı, elektrik telleri /  Cevap: Direk
147- Yuvarlak lavabo ve musluk, büyük uydu anteni, çömlekler, her tarafı uydu anteni dolu bina /  Cevap: Çanak
148- Kabile üyeleri, sarı Anadol araba, film afişleri, yüzleri boyalı adamlar /  Cevap: Yerli
149- Pense, buz pateni, büyük gemi, hapşıran adam /  Cevap: Burun
150- Beyaz un, poğaça, peynirli börek, üzerinde kırmızı güller olan pasta /  Cevap: Hamur

Resimli Kelime Bulmaca Cevapları

151- Fare – sıçan, uzanan adam tv izliyor, anahtar kapıda, golf sahası /  Cevap: Delik
152- Mavi uçan kelebek, örümcek ağında su damlası, şarap kadehi, köpük balonu /  Cevap: Narin
153- Öküzlerle tarlayı süren adam, biçerdöver hasat yapıyor, bitki diken adam, manavda sebzeler /  Cevap: Tarım
154- Apple marka bilgisayar, pantolonlu kadın, araba dik durumda kaza yapmış, duvar kağıtlı oda /  Cevap: Dikey
155- Eski bir tüfek, ok üstünde kuzey güney işareti, madalyon, eski bir tabanca /  Cevap: Horoz
156- Demir yolları, makas ve mezura, babasının yanaklarını sıkan kız, taş kağıt makas yapan eller /  Cevap: Makas
157- Peynir çeşitleri, yarım elma, ekmek, salam /  Cevap: Dilim
158- Büyük bir alan insanlar var, dekoratif bar, garip bir lamba, binalar /  Cevap: Beton
159- Termik santral bacaları, kara tren, ütü, çaydanlık /  Cevap: Buhar
160- Gözlüklü papyonlu adam, dolardan uçak, çalışan insanlar, bitmiş tuvalet kağıdı /  Cevap: Kağıt

Resimli Kelime Bulmaca Cevapları


161-Kol düğmesi, eski televizyon, masa lambası, kafalarında kocaman şapka olan askerler /  Cevap: Düğme
162- Su toplanan yer, baraj yapan futbolcular, frikik atan futbolcu, akan su çağlayan gibi /  Cevap: Baraj
163- Boyanan araba, ceket, üstü çıplak beyaz etekli kadın, tamirde araba /  Cevap: Astar
164- Çamurda insanlar, her tarafı çamur olmuş araba, çanak çömlek, ayak izi /  Cevap: Çamur
165- Rulet, zarlı kumar oyunu, as ve papaz, 777 gelmiş şans makinesi /  Cevap: Kumar
166- Arabaya yağ koyma, traş olmuş genç, saçları yapılan kadın, yol çalışması /  Cevap: Bakım
167- Portakallar, yeşil limonlar, kesilmiş kiviler, ortadan ayrılmış şeftali /  Cevap: Meyve
168- Bir bitki, ceviz ve salçalı ekmek, domatesli bir sos, pastırma /  Cevap: Çemen
169- Papaz – kız – vale, kara sinek konmuş, kara sinek, royal floş /  Cevap: Sinek
170- Şirin bir bebek, çikolata, yavru köpek, renkli şekerler /  Cevap: Tatlı

Resimli Kelime Bulmaca Cevapları

171- Üzerinde üzüm olan kekler, uzay aracı – füze, şınav çeken adam, örgü ve şiş /  Cevap: Mekik
172- Güneşte kıyafetli yanmış adam, zıplayan adam, koşu yapan kadın, beyaz tişörtlü adam /  Cevap: Atlet
173- Şömine ateşi, petrol kuyusu, yanan ocak, kömür kamyonları /  Cevap: Yakıt
174- Fatura ve fişler, banyo fayansları, su akan yer, hesap yapan kadın ve adam /  Cevap: Gider
175- Saçı yapılı kadın, gürz, tokmak, yeşil kıyafetli kadın /  Cevap: Topuz
176- Patika yolu olan arazi, elinde su yatağı olan adam sahilde, yatak odası, uzanmış kadın /  Cevap: Yatak
177- Mavi su torbası, kızgın demir, dumanı tüten kahve, şömine ateşi /  Cevap: Sıcak
178- Motosiklet yarışı, vapur, uçak kanadı ve motoru, elektrikli testere /  Cevap: Motor
179- Yavru köpek, kedi ve köpek yavrusu, yavru ördek, yavru fil /  Cevap: Yavru
180- Diş fırçalayan kadın, bıyıklı adam, çocuğu azarlayan gölge, çocuğu azarlayan anne /  Cevap: Fırça

Resimli Kelime Bulmaca Cevapları


181- Fırat gazetesi, murat yazan takı, kurt resimli kolye, sabah gazetesi /  Cevap: Künye
182- Yeşil okey işareti, geometrik şekiller, açılı şekil, check işareti /  Cevap: Doğru
183- Tahta, duş altlığı, küçük gemi, sandal /  Cevap: Tekne
184- Araba lastiği, sübap, bisiklet tekeri pimi, el pompası /  Cevap: Supap
185- Kol saati, teker sistemi, kemer, kol saati /  Cevap: Kayış
186- Kız çocuğu, aday sürücü, makyaj yapan kadın, başörtülü kadın /  Cevap: Sürme
187- Kalabalık, rengarenk şekerler, diş fırçalayan kadın, diş fırçası ve macun /  Cevap: Macun
188- Sapanla taş atan çocuk, düşük bel pantolon, çatalların ucuna batırılan meyveler, ikiye ayrılan orman yolu /  Cevap: Çatal
189- İddaa maçları, gazete ilanları, hürriyet gazetesi, kupon /  Cevap: Kupon
190- Tohumlama yapma, çeşitli ekmekler, sandviç, traktör /  Cevap: Ekmek

Resimli Kelime Bulmaca Cevapları

191- Susamlı simitler, direksiyon, can simidi, yüzme simidi /  Cevap: Simit
192- Altın paralar, parçalanmış cep telefonu, tamir yapılan dizüstü bilgisayar, eski madeni paralar /  Cevap: Bozuk
193- Uzanmış kadın, kahverengi şeker, üstü çıplak arkası dönük kadın ve adam, çocuk ve annesi /  Cevap: Esmer
194- Saat, güneş saati, takvim, 2013 yazısı /  Cevap: Zaman
195- Vale, masa, kadın bacağını tutmuş, kırık bacak röntgeni /  Cevap: Bacak
196- Çizimler, metal parçalar, buz paketi, inşaat tahtaları /  Cevap: Kalıp
197- Takvim, duvar saati, saat 12, güneş saati /  Cevap: Zaman
198- Çekmece, açılır cep telefonu, karda köpekler, çekmece içinde birşeyler /  Cevap: Kızak
199- Kağıt para, rexona, adidas çanta, rolex kol saati /  Cevap: Sahte
200- Yuvarlak şekil, parmaklıklar arkasında insanlar, hapishane, pembe bir şey /  Cevap: Hücre

Resimli Kelime Bulmaca Cevapları

201- Pamuk prenses, çizgi film, kırmızı başlıklı kız, Hansel ve Gratel /  Cevap: Masal
202- Uçan balon, motosiklette askerler, kırmızı motosiklet yanında oturma yeri, uçan renkli balon /  Cevap: Sepet
203- Demirci, tokat atılan çocuk, siyah kartal şekilleri, kesme dondurma /  Cevap: Dövme
204- Şarkı söyleyen adam, bir bitki, Edi ve Büdü, simit /  Cevap: Susam
205- Kremlin Sarayı, kumral kadın, güller arasında kadın, kızıl derili /  Cevap: Kızıl
206- Süt içen kirpi, askeri araç. avuç içinde sevimli kirpi, yolda askeri araç /  Cevap: Kirpi
207- Dumanla haberleşen kızıl derililer, akıllı cep telefonu, cep telefonu mesajları, duman /  Cevap: Mesaj
208- Tekne ve balina, turuncu suda yüzen bot, koşuda start çizgisi, su kaydırağı /  Cevap: Şişme
209- Beyaz saçlı insanlar, cansız manken, Erol Evgin şarkı söylüyor, gök kuşağı saçlı kadın /  Cevap: Peruk
210- Beyaz çerçeveler, ayaklı çerçeve, kırmızıya boyanan çerçeve, beyaz duvar /  Cevap: Tuval

Resimli Kelime Bulmaca Cevapları

211- Garip kıyafetli kadın, şato kale gibi bir yer, yüksek camlı bina, emo gibi giyinmiş kızlar /  Cevap: Gotik
212- Kırmızı araba, uğur böceği, siyah bir böcük, ilk resimdeki arabadan /  Cevap: Böcek
213- Mont, pardösü, kabarık mont, kadın pardösüsü /  Cevap: Kaban
214- Köpek – kedi – tavşan, tavuk ve civcivler, inek, köpek ve kediler /  Cevap: Evcil
215- Cami minaresinde yazılar, cami minarelerinde ay yıldız, mavi ışıklı oruç tut sıhhat bul, cami yazıları / Cevap: Mahya
216- Siyah beyaz öğrenciler, doktorlar, kasaplar, mavi okul üniformalı çocuklar /  Cevap: Önlük
217- Alet çantası, sarı tatlılar, yağda pişen hamurlar, metal boru /  Cevap: Lokma
218- Portreli saç modeli, tıraş bıçağı, 3 başlıklı tıraş makinesi, Ronaldo resimli saç /  Cevap: Tıraş
219- Kulaklarını açan çocuk, inşaat aracı gezide Poma :), iş makinesi, tasa bir şey koyan el /  Cevap: Kepçe
220- Boğa, matador, tavus kuşu, üstü çıplak kaslı erkek /  Cevap: Erkek

Resimli Kelime Bulmaca Cevapları

221- Yola düşmüş kaya parçası, engelli koşu, yol barikatı, duvardan atlayan adamlar /  Cevap: Engel
222- Kurt, aslanlar, kükreyen aslan, ayı /  Cevap: Vahşi
223- Kola kapakları, en güzeli Niğde gazozu, limonlu buzlu içecek, kapaklardan yapılmış sepet /  Cevap: Gazoz
224- Fıstıklı baklava, dürümler, döner dürüm, fıstıklı sarma baklava /  Cevap: Dürüm
225- Facebook sayfası, tel örgülere bakan Yahudiler, koltuk lamba – oda, Berlin duvarı /  Cevap: Duvar
226- Topuklu ayakkabı, sahil kendi, çürük diş, tekerlekli sandalye /  Cevap: Dolgu
227- Kurşun asker, garip bir kuş, kedi, elinde silah olan adam /  Cevap: Bıyık
228- Ensesi ve kolları kızarmış hatun kişi, yanmış tava, kızarmış kol ve deri resimleri, yanmış tost ekmekleri /  Cevap: Yanık
229- Işıklı kent fotoğrafı, yukarıdan çekilmiş evler, şehrin su üstünde yansıması, İstanbul haritası /  Cevap: Şehir
230- Şiş kebap, Adana tabağı, Adana şişleri, kuzu şiş /  Cevap: Kebap

Resimli Kelime Bulmaca Cevapları

231- Ufak kürek – tırmık aletler, uçan kartal, ayı, oyuncak kapma oyun makinesi /  Cevap: Pençe
232- Dört yol kavşak, BMW tekerleği amblemi, şişko adam, atom marul /  Cevap: Göbek
233- Karda araba, ışıklı Hallowen fenerleri, sebze yemeği, kel adam kafası /  Cevap: Kabak
234- Siyah beyaz Wanted resmi, mutfak araçları, oyuncak, otomobil üretim bandı /  Cevap: Robot
235- Askeri araç, duvar saati 8:10, gökyüzünde parlak yıldızlar, boynunda dövme olan kadın /  Cevap: Akrep
236- Araç çalışma mantığı, düzeneği anlatan resim, bisiklet, araba vitezi! /  Cevap: Vites
237- Kıl dönmesi resmi, su altında uçak enkazı, su altında gemi enkazı, ayak baş parmağı resmi /  Cevap: Batık
238- Bekleyen ve çalışan insanlar, çember çevre ve alan formülü, lüks salon, çember şeklinde yan yana binalar /  Cevap: Daire
239- Zincir, garip yeşil şeyler, fasulyeye benziyor, bisiklet zinciri /  Cevap: Bakla
240- Tekli koltuk, bina giriş kapısı, Bruce Lee tekme atıyor, et – pilav – patates tabağı /  Cevap: Döner

Resimli Kelime Bulmaca Cevapları

241- Gemiler adaya inmiş insanlar resmi, Newton’un kafasına elma düşerken resim, odunla ateş yakmaya çalışan mağara adamları, Mars’ta uzay aracı /  Cevap: Keşif
242- Kaya içinde altınlar, kolunu bükmüş adam, yaprak gözenekleri, kömür madeni /  Cevap: Damar
243- Dans eden insanlar, Herkes için CHP yazısı, MHP amblemi, köpük içinde kalmış insanlar /  Cevap: Parti
244- Uçan balık, halk oyunları gösterisi, yuvarlak masa şövalyeleri, askeri yemin töreni /  Cevap: Kılıç
245- Araba göstergesi, Çakmaktaş ve Moloztaşlar arabada, Anıtkabir önünde yürüyen askerler, süper loto kuponu /  Cevap: Devir
246- Kırmızı güller, üst üste dolarlar, iskambil kağıtları, üst üste yığılmış odun resmi /  Cevap: Deste
247-Kronometreye benziyor, su saati, elektrik saati, araba hız göstergesi /  Cevap: Sayaç
248- Sarı civciv Tweety, Pistol otels yazan karikatür, top kaleye girmek üzere, start – finish yazan koşu parkuru /  Cevap: Çizgi
249- Micheal Jordan basketbol sahası, binaya giriş yolu, boş ev, beyaz tekli koltuk /  Cevap: Parke
250- Sigara içen adam ayak ayak üstüne atmış, Fidel Castro puro içerken, Sherlock Holmes pipo içerken, yeşil bir bitki tarlası /  Cevap: Tütün

Resimli Kelime Bulmaca Cevapları

251- Geometrik şekil açı, dev ekran LCD televizyon, duble otoyol, Hummer jip, /  Cevap: Geniş
252- Ellerinde Esad – Esed fotoğrafları olan askerler, kadın belinde mezura önünde meyveler, meyve yiyen kadın elinde baskül, askeri araçlar meydanda devasa kırmızı bayrak /  Cevap: Rejim
253- Halk oyunları oynayan kızlar, ortadan kırma tüfek, tekme atan eşek, telde iki kuş /  Cevap: Çifte
254- 13 rakamı kanla yazılmış gibi, nazar boncukları, kara kedi, merdiven altından geçen kadın /  Cevap: Batıl
255- Su şişesi, sarı işleme oya, 3 pırpır asker rütbesi, sarışın kadın /  Cevap: Sırma
256- Kola kutusu, kollarını açmış adam, kasa açan adam, kapı kolunu tutmuş el /  Cevap: Açmak
257- Tiyatro maskeleri ve sahne, ördek – kaz ayakları, yaprak üzerinde kurbağa, film sahnesi /  Cevap: Perde
258- Bina üstünde devasa anten, yağmurlu havada arabalar, polis elinde tabanca gibi bir şey, yeşil ekranda daireler /  Cevap: Radar
259- Üç kız çocuğu gülüyor, sokakta yolda resim yapan adam, duvara resim yapan çocuklar, Atatürk elinde dürbün ve askerler /  Cevap: Çizme
260- Uzun bir oda, askerler yatakhanede, hastalar yatakta, Nazi toplama kampı /  Cevap: Koğuş

CEVAPLARA BAK  Resimli Kelime Bulmaca Cevapları (7 Harfli)

Resimli Kelime Bulmaca Cevapları

261- Siyah elbiseli kadın, çatı kenarı ve çatı su gideri, koltuk kenarı, halı /  Cevap: Saçak
262- Cam şişeler içinde şekerler, renkli şekerler, susamlı şeker, 4 resimde de şeker /  Cevap: Akide
263- Askerler hazırolda duruyor, kavanozda kahve dökülmüş, knor marka çorba, kıyafetler mağaza / Cevap: Hazır
264- Satılık tabelası anahtar ve para, kurbanlık koyun satışı el sıkışan adamlar, uydun anteni ve cihazı, yırtıcı bir kuş /  Cevap: Alıcı
265- Uçak motoru, çim biçme makinesi yan yatmış, döner ustası, traş olan adam /  Cevap: Bıçak
266- Facebook kaydol sayfası ekran görüntüsü, kamera ile çekim yapan kadın, ses stüdyosu, rec yazılı buton /  Cevap: Kayıt
267- Klavye yada fare giriş ucu, siyah topuklu ayakkabı, çorap, ucu beyaz renkli kablolar /  Cevap: Soket
268- Petek bal ve arılar, ateşlenmiş tabanca ve mermi, sis ve biber gazı kapsülleri, arı yuvası /  Cevap: Kovan
269- Kıvanç Tatlıtuğ dizisi tvde, Venedik, ovanın içinden su geçiyor, çürük diş /  Cevap: Kanal
270- Beyaz lokum gibi, kağıt helva arası dondurma, fıstıklı – kakaolu tatlı, irmik tatlısı /  Cevap: Helva

Resimli Kelime Bulmaca Cevapları

271- Kangal sucuk, Karahisar Kalesi, kaymak, beyaz top gibi bitki /  Cevap: Afyon
272- Pembe kıyafet – pembe ayakkabı – pembe makyaj malzemeleri, börek, şekerli çilek, ayağına bir şey döküyor /  Cevap: Pudra
273- Bazuka ve asker, füze, uzay mekiği fırlatılıyor, füze uçuyor /  Cevap: Roket
274- Pembe kaplı akıllı cep telefonu, Canon fotoğraf makinesi, mermi ve silahlar, koltuk üstünde sarı örtü / Cevap: Kılıf
275- Bim torbaları, 156 yazan asker fotoğrafı, lipton çay, renkli alışveriş çantaları /  Cevap: Poşet
276- Resmi lüks araç, notalar – müzik işaretleri, orkestra konser veriyor, Türkiye bayraklı ve koltuklu oda / Cevap: Makam
277- Yeşil uzun bitkiler, sedirden bahçe masası ve sandelyeler, kesme tahtası üzerinde et ve sebzeler, yeşil bir bitki kavanozda /  Cevap: Bambu
278- Midye kabukları, tahta işlemeli kutu, beyaz topuklu ayakkabı, ensesinde yara – ensede yara /  Cevap: Sedef
279- Ponpon kızlar, elinde davul olan adam ve taraftarlar, statta seyirciler, elinde ponpon olan mavi kıyafetli kız /  Cevap: Amigo
280- Çift yüzük, çift kişilik yatak, Kadir İnanır, 4 yaşlı kadın (Altın Kızlar) /  Cevap: Altın

Resimli Kelime Bulmaca Cevapları

281- Gaziler selam duruyor, fıstıklı baklava, fıstık, domatesli salata /  Cevap: Antep
282- Kraker, suşi, dalgıç, olta /  Cevap: Balık
283- Uçak motoru, yan yaran çim biçme makinesi, döner ustası, traş olan adam /  Cevap: Bıçak
284- Kol saati, halhal, altın takılar, ayak dövmesi /  Cevap: Bilek
285- Maydanoz, yeşil soğan, dereotu, çiçek /  Cevap: Demet
286- Yas pasta mumu üfleyen kız, ağaç dalında nazar boncukları, dua eden kız, fener balonları /  Cevap: Dilek
287- Nokia telefon, telefon, dev televizyon, Casio saat /  Cevap: Ekran
288- Oyun hata vermiş gibi 4 resim – soruda resimler yok /  Cevap: Eksik
289- Un, kıyafet yarışması, Survivor, taş eleme altın arama /  Cevap: Eleme
290- Ekmekler, mutfak, taş ocak, mikrodalga /  Cevap: Fırın

Resimli Kelime Bulmaca Cevapları

291- Kibrit ve dinamit, ilaç kapsülü, kadife etek, mum /  Cevap: Fitil
292- Galatsaray bayrağı, Fenerbahçe bayrağı, Beşiktaş bayrağı, firma bayrakları /  Cevap: Flama
293- Kıvanç Tatlıtuğ, metalik spor araba, küçük balık, metal 925 /  Cevap: Gümüş
294- Tarlada çalışan kadınlar, makara, tekne ucu, çapa yapan kadınlar /  Cevap: Irgat
295- Balıklar, tıka basa dolu otobüs, depo, kalaslar /  Cevap: İstif
296- Göğüs kaburga resmi, dövüşen adamlar, kuşlar, aslan /  Cevap: Kafes
297- İğneler, çizgi film kahramanı, kurtarma aracı, çengelli vida /  Cevap: Kanca
298- Uzun pardesü, araba motoru açık, prezarvatif, Atatürk dağda uzanırken /  Cevap: Kaput
299- Ağaçta kaybolan kız ilanı, gazete küpürü,kumun içinde anahtarlar, cenaze töreni /  Cevap: Kayıp
300- Masa altı çekmece, çalışma masası takımı, çekmeceler, yeşil renkte ofis eşyası /  Cevap: Keson

Resimli Kelime Bulmaca Cevapları

301- Rusça levya, McDonalds dükkanı, Rusça yazı, Rus gazetesi /  Cevap: Kiril
302- 1+1=2 işlemi, sahanda yumurta, ketçaplı makarna, labirent /  Cevap: Kolay
303- Eliyle silah işareti yapan asker resmi, c:\_ işareti, köpeğe dur işareti yapan adam, asker /  Cevap: Komut
304- Hamburger, sulu yemek, ızgara, mangalda et /  Cevap: Köfte
305- Eşek kulaklı çocuk fotosu, kadının ağzı açık adam kadına fısıldıyor, Dj, fil /  Cevap: Kulak
306- Gri renkte, altın, ağaçlar, gümüş 1000gr silver /  Cevap: Külçe
307- Camide minberi, Recep Tayyip Erdoğan, Barrack Obama, mahkeme salonu /  Cevap: Kürsü
308- İnek Şaban, Güdük Necmi, Badi Ekrem, Kel Mahmut /  Cevap: Lakap
309- Penguen dergisi, Uykusuz, Leman kapağı, Charlie Hebdo /  Cevap: Mizah
310- Terlik, 3 renk fırça, fırça, ayakkabı koyma yeri /  Cevap: Nalın

Resimli Kelime Bulmaca Cevapları

311- Hababam Sınıfı Ormanda, tahta oyma, kabak dolması, izciler /  Cevap: Oymak
312- Gelin damat, ahçı tatlı yapıyor, araba boyama, doğum günü /  Cevap: Pasta
313- Kağıt oyunu, aynı kıyafette iki kadın, mavi elbiseli iki kadın, iskambil oyunu /  Cevap: Pişti
314- Hava durumu, Ege Üniversitesi Ziraat Fakültesi, form, Tom Cruise /  Cevap: Rapor
315- Coca Cola kapağı, Nuri Alço, Polis, silah /  Cevap: Rozet
316- Kahvaltı sofrası, horoz ve yön göstergesi, kahve ve kruvasan, esneyen bornozlu kadın /  Cevap: Sabah
317- Arap kralı, el, duş, sıvı sabun /  Cevap: Sabun
318- Kopya kağıdı, araba süren adam, test, öğrenciler /  Cevap: Sınav
319- Kepekli saç, elma ve şişede sıvı, üzüm ve şişe, saçı taranan çocuk /  Cevap: Sirke
320- Ekmekler, vidalar, araba lastiği değiştirme, Trabzon ekmeği /  Cevap: Somun

Resimli Kelime Bulmaca Cevapları

321- Saçını yaptıran kadın, duvar resmi, duvar yazısı, temizlik deterjanı /  Cevap: Sprey
322- Buğday başakları, kaşık pirinç, mısır taneleri, arpa /  Cevap: Tahıl
323- Polis aracı, twitter follow butonu, penguenler, güvenlik kamerası /  Cevap: Takip
324- Eski tahta parçası, duş altlığı, motor, kayık /  Cevap: Tekne
325- Metrobüs, sünnet olan çocuklar, Tayyip Barzani Diyarbakı açılış töreni, kadın /  Cevap: Toplu
326- Bakteri, norton yazılı sarı kutular, bilgisayar uyarı yazısı, grip kadın burnunu siliyor /  Cevap: Virüs
327- Ay, köfte ekmek, altın, kol saati /  Cevap: Yarım
328- Kasa, Orhan Pambık (hiç sevmem), Elif Şafak, post cihazı /  Cevap: Yazar
329- Göl kenarında iki ev, bitkilerin sardığı hurda araba, suşi, balık /  Cevap: Yosun
330- Demir parçalı ayakkabı, telle yapıştırılmış yara, tamirat yapan alet, zımba /  Cevap: Zımba

Resimli Kelime Bulmaca Cevapları

331- İnşaat alanı, renkli alfabe, Sharon Stone Temel İçgüdü filmi ünlü sahne, Temel Reis /  Cevap: Temel
332-  Kömür maden işçileri, yeşil soda şişesi, mavi elmas, bozuk madeni paralar /  Cevap: Maden
333- Balerin yada jimnastikçi, saçları toplu kadın, flamengo kırmızı elbiseli kadın, Moğol savaşçısı /  Cevap: Topuz
334- Kızıl çocuk, bahçede oynayan çocuk, kızamık hastası bebek, bahçede çocuk /  Cevap: Çiçek
335- Taksim meydanı, sahil kendi, ev, taş kiremitler /  Cevap: Beton
336- Cem Yılmaz, Kıvanç Tatlıtuğ, Tarkan, Brad Pit /  Cevap: Sakal
337- Yeşil ağaçlar, karla kaplı ağaçlar, sonbahar, mavi çiçekli ağaçlar /  Cevap: Orman
338- Micheal Jackson, terzi, bel ölçüsü alan terzi, tiyatro /  Cevap: Prova
339- Kol saati, golf vuruşu, cüzdanda paralar, golf topu /  Cevap: Yeşil
340- Teflon tava, büyük gemi çapası, kaya gibi, inşaat demirleri /  Cevap: Demir

Resimli Kelime Bulmaca Cevapları

341- Salata, kadın figürü, firavun maskesi, mumya tabutu /  Cevap: Mısır
342- Maraş dondurması, küçük çocuğu sıkıştırmışlar, dövme, dondurma resmi /  Cevap: Dövme
343- 4 tekerlekli oyuncak, 3 tekerlekli bisiklet, piyano, kablolar /  Cevap: Pedal
344- Uzun atlama, 100 metre koşusu, disk fırlatma, cirit atma /  Cevap: Atlet
345- Taramalı tüfek, beyaz şapka, siyah beyaz kundura, demir dayak aleti /  Cevap: Mafya
346- Motosiklet, bisiklet, Harley Davidson motor, kasklı bisiklet süren çocuk /  Cevap: Gidon
347- Uyuyan bebek, kirli çamaşırlar, piknik, alışveriş sepetinde uyuyan bebek /  Cevap: Sepet
348- Christiano Ronaldo, akarsu, futbol maçı, dağlar /  Cevap: Baraj
349- Havuz, artistik patinaj, düzenek resmi, makarna salatası /  Cevap: Burgu
350- Dolar ve fiş, hesap makinesi, abaküs, karalanmış tahta önünde adam /  Cevap: Hesap

Resimli Kelime Bulmaca Cevapları

351- Asansör kapısı, takım elbiseli adam, askerler, eski radyo /  Cevap: Düğme
352- Boyoz ve çay, çekirdek  çiğdem, İzmir saat kulesi, simit /  Cevap: İzmir
353- Yaşlı insanlar, kaplumbağa, inanılmaz sıkışık trafik, salyangoz sümüklü böcek /  Cevap: Yavaş
354- Terazi, sahilde amuda kalkma, jimnastik, bileklik /  Cevap: Denge
355- Çay simit, tekerlek simidi ile denize girenler, direksiyon, can kurtaran simidi /  Cevap: Simit
356- Güvercin, uçak, drone insansız hava aracı, bilet /  Cevap: Beyaz
357- Topuklu kadın ayakkabısı, araba pedalları, dalgıç, parke /  Cevap: Taban
358- İstanbul, devasa hamburger, spor ayakkabı, Steve Jobs /  Cevap: Boğaz
359- 320d yazılı araba, mankenler, örgü şiş iplik, planör uçak /  Cevap: Model
360- Diş protezi, keman, güreşçiler, asma köprü /  Cevap: Köprü

Resimli Kelime Bulmaca Cevapları

361- Ünlü oyuncu, Candan Erçetin, kabile Kızılderili, meydanda ordu /  Cevap: Kızıl
362- Kavanozlar, tavalar, eski Ericson cep telefonları, dergiler /  Cevap: Kapak
363- Hasta kadın, köpek ve kelebek, yarımada, topuklu ayakkabı /  Cevap: Burun
364- Sırtlarının dönmüş çift, viski ve puro, sandviç, nezle grip olmuş kadın /  Cevap: Soğuk
365- Kalp monitörü, davula benzer çalgı aletleri, metronom, dans eden çift /  Cevap: Ritim
366- Topuklu ayakkabı, sivrisinek, keskin demir çiviler, yeşil biber /  Cevap: Sivri
367- Bebek, Route 66 yazan yol ve klasik araba, araba tekerleği, öpüşen çocuklar /  Cevap: Yanak
368- Fincan, kahvehane, gülen Afrikalı zenci kadın, Starbucks fincanı /  Cevap: Kahve
369- Geyikler su başında, yavru inek süt emerken, atlar, sigara tüttüren maymun /  Cevap: İçmek
370- Film çekimi, bakışan kadın ve erkek, kırmızı elma ve formül, mıknatıs /  Cevap: Çekim

Resimli Kelime Bulmaca Cevapları

371- Bateri ve baterist, elinde ekmek koşan çocuk, şarap ve yemek,  /  Cevap: Baget
372- Sapan kullanan çocuk, tamircinin d.tü :), poğaçalar, ikiye ayrılan yok  /  Cevap: Çatal
373- Excel tablosu, et yemeği, etler satır baharatlar, sarıya boyanmış yazı  /  Cevap: Satır
374- Türün sigara, lahana ve yaprak sarması, kaset ve kalem, fıstıklı baklava  /  Cevap: Sarma
375- Siyah beyaz vatoz balığı, beyaz at karlar üstünde, yengeç, leopar yada çita  /  Cevap: Benek
376- Fincanda Türk kahvesi, sahilde güneş yağı süren kadın, karnına su torbası koyan kadın, yangın  /  Cevap: Sıcak
377- Mahkum ve pranga, demiryolu işçileri, hapishane parmaklıkları, balık  /  Cevap: Demir
378- Mısır piramitleri, kaslı Arnold, ilimünati simgesi, pizza dilimi  /  Cevap: Üçgen
379- Şaşkın bebek, kedi ve köpek yavruları, yaş pasta, lokumlar  /  Cevap: Tatlı
380- Lastik tekerlek, perde, sıva aleti mala, siyah beyaz kadın gözleri  /  Cevap: Desen

Resimli Kelime Bulmaca Cevapları

381- Alet edevat, Brezilya Mili Futbol takımı, yıldızlar, takım elbise  /  Cevap: Takım
382- Midye dolma, fındık, ağaçlar dere, rafadan yumurta  /  Cevap: Kabuk
383- Kepek ekmek, hoş güzel hatun, kahverengi şeker, Kim Kardeshian  /  Cevap: Esmer
384- Oyuncak kutuları, yeşil el arabası, gol arabası, katır arabası /  Cevap: Araba
385- Teknenin alttan görünümü, yan yatmış tekne, burunların tutan insanlar, uçan balonlar /  Cevap: Salma
386- Sulu köpek, hamburgerler, kağıt mendil, browni kek /  Cevap: Islak
387- Yanan ocak, odunlar, benzin dolduran kadın, kömür /  Cevap: Yakıt
388- Askeri araç, kayık takımı, kumda sahilde oynayan bebek, fırıncı ve ekmekler /  Cevap: Kürek
389- Tohum ve toprak, buğday, sandviç, traktör /  Cevap: Ekmek
390- Midye dolması, kalem, fork lift, yaprak sarması /  Cevap: Dolma

Resimli Kelime Bulmaca Cevapları

391- Mahkumlar kaçmış, göçmenler bot üstünde, karton sigaralar yakılıyor, patlak su borusu /  Cevap: Kaçak
392- Askeri jip, arı, karınca , uydu /  Cevap: Anten
393- kuşlar, fok balığı, Brad Pit, sarman kedi /  Cevap: Bıyık
394- Pirinç, kamp yapanlar, kaynak işçisi, İskoç gayda çalıyor /  Cevap: Tulum
395- Gülen zenci çocuk, Homer Simpson, baş parmak, sarı gülen kukla /  Cevap: Mutlu
396- Çocuk ve motor, havuzda şişme bot, maket uçak ve pilot, arabada çift /  Cevap: Taşıt
397- Gemi önünde araba, oturan insanlar, elektrik panosu, güneş enerjisi /  Cevap: Panel
398- Ekskavatör, depoda mallar, Bob Ross resim yapıyor, su altında dalgıçlar /  Cevap: Palet
399- Sıpatula ile kapatma, dişlerini fırçalayan çocuk, inşaat işleri, çubuk şekerler /  Cevap: Macun
400- Kare şeklinde karolar, salata tabağı, siyah bluzlu kadın, Ortaköy Camisi /  Cevap: Kayık

Resimli Kelime Bulmaca Cevapları

401- Eski kitap, yeşil renkli kadın gözü, devasa büyüklükte ağaç, kaslı erkek kolu /  Cevap: Kalın
402- Eflatun kıyafetli balık etli kadın, tır üstünde devasa kamyon, kösele ayakkabılar, meclis salonu /  Cevap: Büyük
403- Albert Einstein, sörf ve dalga, snowboard, satranç takımı /  Cevap: Tahta
404- Elinde megafon bağıran adam, renkli yazıcı, metal bir sistem, göğsünü tutan kadın /  Cevap: Baskı
405- Yeşil vadi, çalar saat, yatak odası, mercek sistemi /  Cevap: Yatak
406- Dünya katmanları, uzun pardösülü kadın, kabanlı kadın, dış cephe izolasyon inşaatı /  Cevap: Manto
407- Banyo lifi, lavabo, hesap makinesi ve fişler, fatura ve bozuk paralar /  Cevap: Gider
408- Kulak ve küpeler, hızma ve burun, göbek ve piercing, tuvalet /  Cevap: Delik
409- Babetler, bisiklet freni, topuklu ayakkabı, ucu metal kablo /  Cevap: Pabuç
410- Konser, klasik müzik orkestra, piyano, kulaklık /  Cevap: Müzik

Resimli Kelime Bulmaca Cevapları

411- Ayda astronotlar, palmiye ağacı sahil, develer çöl, şemsiye şezlong /  Cevap: Gölge
412- Kaldıraç, yaylı alet, yanağı sıkılan çocuk, bayan kuaförü /  Cevap: Makas
413- Çikolata, akılı telefon, araba yerde parçalar, yapboz /  Cevap: Parça
414- Ormanda çocuk, cenazede çocuk, yerde cüzdan, balık Nemo /  Cevap: Kayıp
415- Kova tavuk, futbol taktiği, spor araba, uçak /  Cevap: Kanat
416- Türk kahvesi fincanda, deniz dalgası, elinde biralar kadın, banyoda bebek /  Cevap: Köpük
417- Yol ayrımında adam, piyango bileti, menü, oy kullanma sandık /  Cevap: Seçim
418- C=2pr çember, elinde fidan, yeşil dünya eller, dünyanın ekvator çizgisi /  Cevap: Çevre
419- Mezuniyet, Hristiyan din adamları, savcılar avukatlar, Yahudi din adamlar /  Cevap: Cüppe
420- Jack Nicholson, bağıran kadın, pastırma, insan vücudu /  Cevap: Sinir

Resimli Kelime Bulmaca Cevapları

421- Çamur güreşi, çömlek yapımı, çamurda çocuk, kerpiç dökümü /  Cevap: Çamur
422- Ferrari, Porche araba, metaller üst üstte, tahtalar /  Cevap: Plaka
423- XXXX’xxx yazısı, düğün pastası, bir çeşit tatlı kek, erişte /  Cevap: Kesme
424- Mezarlıkta el, korkunç çocuk, vampir kadın, It filmi O palyaço
425- Plak çalar, gramafon, eski araba, Anadol araba /  Cevap: Pikap
426- Excel, yazılar, zaman resmi, Salvador Dali resmi /  Cevap: Tablo
427- Sakallı adamlar, evsiz anne bebek, ev aletleri, sakallı adamlar /  Cevap: Fakir
428- Koltuk sehpa, üstü gül kek, cevap anahtarı, paralar /  Cevap: Kağıt
429- Uzun çit, 110 yol tabelası, 5 kişilik yazısı, harita /  Cevap: Sınır
430- Karnesi almış üzgün çocuk, kurşun kalem ucu, bantlı gözlük, alçıda ayak /  Cevap: Kırık

Resimli Kelime Bulmaca Cevapları

431- Türkiye Cumhuriyeti Anayasası, kanun müzik aleti, yargıç tokmağı, müzik /  Cevap: Kanun
432- Renkli tükenmez kalemler, Top Gun Tom Cruise, Michael Schumacher F1 arabası, Şener Şen uçakta /  Cevap: Pilot
433- Suda yüzen bebek, sevgili resimleri, eski resimler, Micheal Jackson plağı /  Cevap: Albüm
434- F1 arabası, F1 arabaları, yarış, F1 pisti /  Cevap: Viraj
435- Aynı resmi çizen insanlar, fotokopi makinesi, koyun kuzu, sınavda öğrenciler /  Cevap: Kopya
436- Klarnet, flüt, zurna, saz çalgılar /  Cevap: Çalgı
437- Havuç, enginar, patlıcan, mısır /  Cevap: Sebze
438- Banyo, göl, sepette bebek, ağda balıklar /  Cevap: Tekne
439- Uyduya benzeyen taş, katlamalı takvim, 100 metre koşu dünya rekoru, uçak kalkış panosu /  Cevap: Zaman
440- Rakı şişesi, dalgalı saçlı kadın, kadın elinde papağan, silindir ve koni /  Cevap: Hacim

Resimli Kelime Bulmaca Cevapları

441- Beyaz güvercin, gösteri yapan bisiklet, gün batımında takla, havuza atlama /  Cevap: Takla
442- Kurşun kalem, okey işareti, pergel, cetvel /  Cevap: Doğru
443- Mavi deney tüpler, Albert Einstein, roket çizimi, DNA zinciri /  Cevap: Bilim.
444- Pembe ayaklı masa, yırtık iskambil kağıtları, koşu, alçı /  Cevap: Bacak
445- Kurbanlıklar, arabalar, balık tezgahları, köylü kadınlar /  Cevap: Pazar
446- Rulet masası, zar atan adam, poker, slot makinaları /  Cevap: Kumar
447- Temizlik görevlisi, Levent Kırca, diş temizliği, çocuğuna kızan anne /  Cevap: Fırça
448- Kalp şeklinde pasta, mantı, poğaçalar, peynirli börek /  Cevap: Hamur
449- Spiral şeklinde sayılar, takvim yaprakları, kum saati, saat /  Cevap: Zaman
450- Papaz kız oğlan, flush iskambük, hamburger, sivrisinek /  Cevap: Sinek

Resimli Kelime Bulmaca Cevapları

451- Maymun ağzında muz, elma yiyen bebek, ananas tutan kız, karpuz /  Cevap: Meyve
452- Yolda arabalar, uçurum, tabak yalayan çocuk, kumsalda sandalyeler /  Cevap: Kenar
453- Kuru soğan, dört yapraklı yonca, çam ağacı, mor çiçekler /  Cevap: Bitki
454- Civcivler, zürafa, köpek, gergedan /  Cevap: Yavru
455- Bebek, turuncu kapüşonlu adam, zenci çift, uzak doğulu gülen adam /  Cevap: İnsan
456- Kızılay, çadır kent, çadırda insanlar, çadır /  Cevap: Çadır
457- Olay yeri girilmez, gri malzemeler, metre ve mavi bant, arabalar kara yolunda /  Cevap: Şerit
458- Hapishane, yeşil şekiller, mapushane, kırmızı yuvarlaklar /  Cevap: Hücre
459- Ekmek, polis yırtmaçlı kadını tutukluyor, güzel bacaklı hatun, göl kenarı /  Cevap: Topuk
460- Jonny Depp, motosiklet, Karl Dogo, traktör /  Cevap: Sürme

Resimli Kelime Bulmaca Cevapları

461- Metal silindir, motosiklet, vapur, uçak kanadı /  Cevap: Motor
462- David Beckham, Zlatan Ibrahimoviç, futbol maçında kavga, Maraş dondurması /  Cevap: Dövme
463- Kahverengi deste, barış çubuğu, kulak çöpü, suşi /  Cevap: Çubuk
464- Araba kullanan kadın, köprü su yolu, profil resmi, mavi elbiseli kadın /  Cevap: Kemer
465- Pencereden ışık geliyor, dalgıç mavi deniz, tarihi bina, bulutlar arasında güneş /  Cevap: Hüzme
466- Kafe, kırmızı pencereler, dükkan önü, kırmızı güneşlikler /  Cevap: Tente
467- Matador ve boğa, boğa güreşi, deve güreşi, İspanya matador gösterisi /  Cevap: Güreş
468- Denzel Washington, Will Smith, Eddie Murphy, Morgan Freeman, dört ünlü zenci adam /  Cevap: Aktör
469- Terzi işleri, biscuit yazısı, metal alet, kek tabağı /  Cevap: Kalıp
470- abidas, adidas, kahverengi ayakkabı, dört resimde de adidas /  Cevap: Sahte

Resimli Kelime Bulmaca Cevapları

471- Patates cipsleri, karışık kuru yemiş, kuru yiyecekler, Antep fıstığı /  Cevap: Çerez

472- Üst üste taşlar, store perde, beton sütunlar, yeşil orman ağaçlar /  Cevap: Dikey
473- Bulut şeklinde gülen surat, sarı gülen balon, avuç içinde gülen yüz, zıplayan insan /  Cevap: Mutlu
474- Not kağıdı, yeşil mavi konuşma balonları, Nokia telefon, SOS mors alfabesindeki kodu /  Cevap: Mesaj
475- Poğaça, simitler, gül böreği, ıspanaklı peynirli börek /  Cevap: Susam
476- Işıklı bina otel, salata, heykel, Little Ceasars pizza kutusu /  Cevap: Sezar
477- Uçakta yolcular, kıyafetler, klasik siyah araba, uçak için dolaplar /  Cevap: Bagaj
478- Uzay mekiği, spor yapan kadın, kurabiye, oya işlemesi /  Cevap: Mekik
479- Karda köpekler, mutfak çekmecesi, bulaşık makinası, açılır kapanır telefon /  Cevap: Kızak
480- Makyaj bakımı, araba boyama, siyah doblo tipi araba, V for Vendetta /  Cevap: Maske

Resimli Kelime Bulmaca Cevapları

481- Yüz maskesi yapan kadın, asfalt döken işçiler, araba motoru, yaşlı kadın tansiyon ölçtürüyor /  Cevap: Bakım
482- Elektrik şeması, elektronik kart, askerler, askeri helikopter /  Cevap: Devre
483- Türkiye Jokey kulübü 6’lı ganyan, sayısal loto, süperl oto, iddia /  Cevap: Kupon
484- Mavi Murat 131, sarı renki eski araba, kuş, ufak kuş /  Cevap: Serçe
485- Gevşen, börek, kızartılmış hamur işi, metal üçgen kolye /  Cevap: Muska
486- Kırmızı karanfilli adam, kadınlar göbek atıyor, Harry Potter kitabı, Game of Thrones /  Cevap: Roman
487- Yıldız şeklinde madalya, keskin nişancı dürbünü, yüzük ve kurdeleler, silah tabanca /  Cevap: Nişan
488- Japon öğrenciler, siyahi çocuklar, kız takımı, milli takım /  Cevap: Forma
489- Haşlanmış yumurta, atkılı bereli adam, yeşil örtü altında kadın, nohut yemeği /  Cevap: Buhar
490- Eski savaş uçağı, savaş uçağı, askeri jet, füze /  Cevap: Savaş

Resimli Kelime Bulmaca Cevapları

491- Lego paketi, biblo sevgili, Mickey Mouse, kukuletalı gelin ve damat  /  Cevap: Düğün
492- Tren istasyonu, tramvay, lokomotif, yük treni  /  Cevap: Vagon
493- Yerlerde sürünen tenisçi, bilboard reklam panosu, masa tenisi, reklam panosunda tenisçi  /  Cevap: Raket
494- Kahverengi burgu makarna, omzunu temizleyen adam, tam buğday ekmek, ekmek dilimleri ve buğday  /  Cevap: Kepek
495- Dalgalı saçlar, sosisli makarna, sarışın kadın, burgu makarna  /  Cevap: Bukle
496- Tamirde araba, ceketin iç cebi, beyaz etek, mavi boya fırçası  /  Cevap: Astar
497- Kalp ağrısı çeken adam, akciğerler, ağzına sprey ilacı sıkma, kadın ilaç alıyor  /  Cevap: Astım
498- İnekler tarlada, pirinç eken adam, buğday tarlası, büyüyen tohum filizi  /  Cevap: Tarım
499- Koli, sigara, makarna, hediye verme /  Cevap: Paket

Resimli Kelime Bulmaca Cevapları

500- Kahverengi ayakkabı, kahve takımı, kızıl kadın, yemek kazanları  /  Cevap: Bakır
501- Pamuk Prenses ve Yedi Cüceler, Nasreddin Hoca ve eşşeği, Pinokyo, Rüştü Asyalı Keloğlan  /  Cevap: Masal
502- Satranç takımı, kızma birader, satranç tahtası, satranç taşları /  Cevap: Piyon
503- Akıllı saat, kemerler, triger kayışı, bisiklet pedalı /  Cevap: Kayış
504- Homosapiens’in akrabaları, hayvanlar alemi ağacı, Darwin’in kuş gagaları, Homosapiens’in gelişimi /  Cevap: Evrim
505- Asker isimliği, yerel süreli yayın, Ermenek gazetesi, bileklik şeklinde isimlik /  Cevap: Künye
506- Resim sergisi, üç boyutlu ev çizimi, beyaz tuval kırmızı daire, duvarlarda sarı yeşil kırmızı renkler /  Cevap: Sanat
507- Gülen bebek, hayvan şeklinde çikolata, bina çatısı, askeri araçlar /  Cevap: Kirpi
508- Sivilce sıkan kadın, dişçi, bozulmuş domates, morarmış kadın bacağı  /  Cevap: Çürük
509- Siyah bir kuş, pense ile tamir, pense aleti ile boru, filmden bir kare  /  Cevap: Karga
510- Kırımızı biber salatası, dolma, yemeğe baharat öğütme, salçalı ekmek  /  Cevap: Biber

Resimli Kelime Bulmaca Cevapları

511- Etrafı çevrili taş direk, grafik tablosu, tarihi bina anıt, 34 dolar yazısı  /  Cevap: Sütun
512- Kadın bacak arkası kırmızı, çizgi kaslı adam, baklava dilimi vücut geliştirme, bacağını tutmuş  /  Cevap: Adale
513- Çubuk elma, pasta kalıplar, külahta dondurma gibi, Türk çayı  /  Cevap: Şeker
514- Puro, sigara, içki ve puro, yanan sigara  /  Cevap: Duman
515- Stepne yedek lastik, futbolcular kulübede, askerler yürüyüş yapıyor, araba parçalanmış  /  Cevap: Yedek
516- Kırılmış şarap bardakları, kelebek, yılbaşı çam ağacı süsü, örümcek ağı  /  Cevap: Narin
517- Örgülü lambalar, duş başlığı, ince çubuk demeti, iplikler  /  Cevap: Sicim
518- Yırtıcı kuş kartal gibi, AKP’li Milletvekli Mehmet Ali Şahin, Doğan marka araba, futbolcu Nuri Şahin  /  Cevap: Şahin
519- Rakı masası, yemek masası, kahvaltı, yerde yemek keyfi /  Cevap: Sofra
520- Baca temizliği yapan adam, içi siyah boru, PTT logosu, Sağlık Bakanlığı amblemi /  Cevap: Kurum

Resimli Kelime Bulmaca Cevapları

521- Madeni paralar, küflenmiş yiyecekler, çukurlu duble yol, yıkılmış coca cola otomatı /  Cevap: Bozuk
522- Metal çember, yuvarlak metaller, sahilde cam küre, rengarenk bilyalar /  Cevap: Bilye
523- Buz üstünde ayı, parlak yıldız, pusula, pil /  Cevap: Kutup
524- Çift egzoz, motosiklet, kamyon, arkası borulu araba /  Cevap: Egzoz
525- Bir tane yanan ampul, ampul içinde soru işareti, kahve fincanı, kafa üstünde tutulan ampul /  Cevap: Fikir
526- Denizde kayalar, okyanus, denizin ortasında mavi çukur, deniz balıkları /  Cevap: Resif
527- Festival, renkli şekerleme, diş fırçalama, diş macunu /  Cevap: Macun
528- Yonca gibi, bir çeşit tohum, pastırma, salçalı ekmek /  Cevap: Çemen
529- Pizza, sucuk, sucuklu pizza, kaşar peyniri /  Cevap: Dilim
530- Zenci genç, eski tüfek, eski tabanca, yön işareti /  Cevap: Horoz
531- At üstünde kovboy, liseli kız öğrenciler, İskoç gayda çalıyor, ormancı /  Cevap: Ekose

 

Cevaplar böyle umarım siz okurlarımıza faydamız dokunmuştur. Bir sonraki yazımız Resimli Kelime Bulmaca 6 Harften oluşanlar olacaktır.Tüm Resimli Kelime Bulmaca aynı zamanda Android mobil uygulamamızda yer alıyor. Kelime Cevapları uygulamamızı indirmek için buraya tıklayabilirsiniz. Görüşmek üzere.

2 Yorum

Yorum Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir