Resimli Kelime Bulmaca Cevapları (4 Harfli)

Herkesin sevdiği ve heyecanla oynadığı Resimli Kelime Bulmaca Cevapları ile karşınızdayız.Geçen yazımızda Resimli Kelime Bulmacanın 3 harften oluşan tüm cevaplarını vermiştik. O yazımıza buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Bu yazımız da ise oyun içerisinde cevapları 4 harften oluşan tüm cevapları siz okuyucularımız ile paylaşacağız. Dilerseniz cevaplara geçelim.

Resimli Kelime Bulmaca Cevapları

1- Elinde terazi olan heykel, hakim tokmağı, kırmızı kart gösteren çocuk, demir parmaklıklar / Cevap: Ceza
2- Antika araba, ev telefonu, plak çalar, lekeli gitar / Cevap: Eski
3- Ambulans, elinde saat olan adam, yeşil çıkış tabelası, hastane / Cevap: Acil
4- Parmak izi, laptoplı adam, cüzdan, eldiven / Cevap: Deri
5- Motor, kokpit, yolcu koltukları, cam / Cevap: Uçak
6- Maketler, Simpsonlar, Taş Devri, Canavarlar / Cevap: Aile
7- Sahilde araba, hata ekranı, yarış arabası, lastik tekerlek / Cevap: Mavi
8- Zürafa, televizyonda iki zürafa, pelikan, biri zayıf bir şişman iki kadın / Cevap: İnce
9- Greyder, arkeologlar, alçı gibi, iş makinası / Cevap: Kazı
10- Justin Bieber, Albert Einstein, Mona Lisa, David Beckham / Cevap: Ünlü

Resimli Kelime Bulmaca Cevapları

11- Renkli kalemler, renkli kumaşlar, çadır, renkli toplar / Cevap: Keçe
12- Asker, yaralı el, yaralı diz, şapkalı kadın / Cevap: Bere
13- Telefon ile konuşan iş adamı, masada oturan iş adamı, sırtında şişe olan kadınlar / Cevap: Kupa
14- Maket evler, hastane maketi, eski yapı / Cevap: Bina
15- Bilgisayar ekranı, arazi arabası, kamyonet, aletler / Cevap: Araç
16- Boris Yeltsin, ruj izi, forma, eller / Cevap: Leke
17- Hoparlör, antik tiyatro, derslik, hoparlör / Cevap: Amfi
18- Zeytinler, bisikletli kadın, tuzlanmış zeytinler, güzel popolu bisikletli kadın / Cevap: Sele
19- Bankamatik kartı, krupiye, yaşlı zengin adam, kartvizit / Cevap: Kart
20- Takvim, şöminede yemek pişirme, gaz ateşi, ocak / Cevap: Ocak

Resimli Kelime Bulmaca Cevapları

21- Satranç tahtası, at ve binici, at ve kadın, satranç atları / Cevap: Kare
22- Siyah beyaz fotoğrafta kadınlar, sahilde adam, sahilde kadın, yüzücü / Cevap: Mayo
23- Defter, defter, yüz bakımı yapan kadın, ansiklopedi / Cevap: Cilt
24- Alçıpan, alçı kalıbı, Nagehan Alçı (salladım), alçılı kol / Cevap: Alçı
25- Demir dökümü, basketbol potası, smaç yapan adam, demir dökümü / Cevap: Pota
26- Ayakkabılar, deniz yıldızları, sekiz top, yüzük / Cevap: Çift
27- Teneke coca colalar, ayakabı kutusu paralı t-shirt, hediye kutusu, bira kutuları / Cevap: Kutu
28- Dağ zirvesi, çantalı dağcılar, çantalı dağcı, kar kaplı dağlar / Cevap: Sırt
29- Zippo çakmak, kampçılar, yanan ocak, tüfekli avcı / Cevap: Ateş
30- İnci kolyeli kadın, kum saati, nar, kar / Cevap: Tane

Resimli Kelime Bulmaca Cevapları

31- Otel, resepsiyonist, oda, kapıcı / Cevap: Otel
32- Rakı, şarap, viski, martini / Cevap: İçki
33- Çorba, teneke tekmeleyen adam, beyaz çoraplı adam, beyaz güvercin / Cevap: Paça
34- 4 yapraklı yonca, nal, zar, uğur böceği / Cevap: Şans
35- Heykel kafası, nota kağıdı, tablo, kolsuz heykel / Cevap: Eser
36- Londra Saat Kulesi, tren istasyonu, Pierce Brosnan, Kralice Elizabeth (?) / Cevap: Saat
37- Kırmızı kolye, oda, musluk, iskambil kağıdı / Cevap: Karo
38- Aynalı masa, bakkal, büfe, büfe / Cevap: Büfe
39- Sporcu, araba tekerleği, sırt röntgeni, harddisk / Cevap: Disk
40- Taksim gezi parkı, tarlada gezen insanlar, otostopçu kadın, kırmızılı kadın / Cevap: Gezi

Resimli Kelime Bulmaca Cevapları

41- Yatak, bilardo, bilardocu, yatak örtüsü / Cevap: Pike
42- Toplu iğne, balıkçı iğnesi, aşı iğnesi, dantel / Cevap: İğne
43- Arabalı ev, tavla, İstanbul manzarası, maket ev / Cevap: Kapı
44- Bebek, kedi, köpekler, biberonlu bebek / Cevap: Mama
45- 3 top bilardo, koliler, oyuncak ayı, koli ve adam / Cevap: Bant
46- Alçı kalıbı, kırık kol, kırık bacak, alçıpan / Cevap: Alçı
47- Viyolensel, boğa, balık tutan adam, kova / Cevap: Burç
48- Para ve kep, duvar sıvası, turuncu harç makinası, para ve kep / Cevap: Harç
49- Kabe, namaz kılan adam, para veren el, cami / Cevap: Şart
50- Klozet ve lavabo, klozet ve lavabo, lavabo, klozet / Cevap: Bide

Resimli Kelime Bulmaca Cevapları

51- Bahçe, pul, ördü, maket / Cevap: Hobi
52- Araba, vale, çift vale, arabacı / Cevap: Vale
53- Ayna grubu, ayna, aynalar, ayna grubu / Cevap: Ayna
54- Rakı sofrası, siyah beyaz film, adam küvette pet ve tenekelerle, bıyıklı şapkalı adamlar / Cevap: İçki
55- Akü, gülücüklü ilaç şişesi, bardakta pipetli kola, üçgen levha / Cevap: Asit
56- Bir sürü koli kutu olan yer, su kulesi, arabaya benzin, devasa metal binalar / Cevap: Depo
57- Baş parmak açık el, masa üstünde takoz ve taşlar, takoz ve taşlar, yeşil işaret / Cevap: Okey
58- İki avucun içerisinden güneş, beyaz lamba, trafik yolu, mavi denizden güneş ışınları / Cevap: Işık
59- Kamyonet, masaüstü bilgisayar, meyve dolu kutu, çelik banka kasası / Cevap: Kasa
60- Kırmızı baret, motosiklet yarışçısı, kafasında tüy şekli olan çocuk, itfaiye ve yangın / Cevap: Kask

Resimli Kelime Bulmaca Cevapları

61- Bebek, genç kadın, yaşlı kadın, mezar taşı / Cevap: Ömür
62- çocuk ve kadın, bebek ve kadın, 3 nesil bayan, yaşlı kadına çiçek veren kadın / Cevap: Anne
63- Siyah tren, siyah çarşaflı kadın, kömür, siyah göz / Cevap: Kara
64- İnşaat vinci, 19 Mayıs şenlikleri, Piza İtalya, siyah beyaz bina fotosu / Cevap: Kule
65- Çay mangalı, Noel Baba çatıda, gemi pulu, fabrika / Cevap: Baca
66- Limon, suratını buruşturan kadın, şeker, portakal yeşil limon sarı limon / Cevap: Ekşi
67- Çift kişilik yatak, mutfak, Türkiye haritası, türbanlı kadın / Cevap: Örtü
68- Şişler ve yünler, tart, ağzı açık saçları örülü kız, kilitli tel kapı / Cevap: Örgü
69- Pembe şort, Danny DeVito ve Arnold Schwarzenegger, Brad Pitt, David Beckham /Cevap: Kısa
70- Etrafı suyla çevrili sur, futbol sahası ve top, buz hokeyi maçı, sur resmi / Cevap: Kale

Resimli Kelime Bulmaca Cevapları

71- 3 tane diş, albüm, siyah pilak, tüm dişleri gözüken ağız / Cevap: Plak
72- Dörtlü lambası, dur işareti yapan adam, sus işareti yapan kadın, göstergeler / Cevap: İkaz
73- Gazete ilanı, pembe kıyafetli işciler fabrikada, kalem ve cep telefonu içi, Sigma toplam sembolü / Cevap: Seri
74- Kanguru, hamamda masaj, sebze alışveriş torbası, altın paralar / Cevap: Kese
75- Facebook ana sayfası, kocaman bina, uzun gökdelen binalar, twitter ana sayfası / Cevap: Site
76- Dolunay, haberleşme uydusu, devasa çanak anten, dünya ve ay / Cevap: Uydu
77- Kırmızıya boyanmış adamlar, rengarenk parmaklar ve eller, rengarenk boyanmış adam, papağan /Cevap: Renk
78- Mangal, fabrika, leylekler ve yuvaları, fabrika resmi / Cevap: Baca
79- Mihail Gorbaçov, beyzbol topu, gömleğin yakasında ruj izi, şarap kadehi devrilmiş / Cevap: Leke
80- Çöp kovası kağıtla dolmuş, kolları ve ayakları gözüken adam, tabure, at yarışı / Cevap: Ayak

Resimli Kelime Bulmaca Cevapları

81- Stadyumda oda, yeşil önlüklü takım elbiseli adamlar, siyah beyaz fotoda adamlar, devasa tiyatro salonu /Cevap: Loca
82- Üzerinde kar olan dağ, belini tutan kadın, kafasını tutan kadın, üzerinde mantar bulut olan dağ /Cevap: Ağrı
83- İnşaat kaskı, kaygan zemin işareti, yol virajlı işareti, itfaiyeciler yangını söndürüyor / Cevap: Sarı
84- Ortasında fışkiye* olan alan, boş otopark, katlı otopark, bank / Cevap: Park
85- Olta ucunda solucan, mavi gözlü hayvan, top oynayan köpek, kitap kurdu / Cevap: Kurdu
86- Web sayfaları, bahçesi olan apartmanlar, yüksek binalar, bilgisayar ekranı / Cevap: Site
87- Kaldıraçta taşlar, taşınan konteyner, devasa kamyon, fil / Cevap: Ağır
88- Mouse, tabure üstünde fil, fare kapanı, yargıç tokmağı / Cevap: Fare
89- Beyaz mercedes, yayın yok ekranı, zeka oyunu, duvara çarpmış araba / Cevap: Test
90- Sınıf, kuyrukta insanlar, alfabetik dosyalar, keçeli renkli kalemler / Cevap: Sıra

Resimli Kelime Bulmaca Cevapları

91- Dağ kulübesi, İskoç araba, kucağında laptop olan seksi şey :), göl ve dağ / Cevap: Etek
92- Izgarada köfte, termometreye bakan üzgün kadın, atış poligonu, kamp alevleri / Cevap: Ateş
93- Tiyatrocu elinde kuru kafa, halk oyunları, toplar arasında çocuk, oyun konsolu / Cevap: Oyun
94- Piza kulesi, italik A harfleri, tahtadan garip bir alet, yatık kitaplık / Cevap: Eğik
95- Bira çeşitleri, dağ başında tuvalet, elde buz parçaları, benzin depo göstergesi / Cevap: Dolu
96- Kırmızı araba, koşu ayakkabısı, koşan sporcular, maraton koşan adam / Cevap: Spor
97- Kara yolu, üstsüz fotomodel, arkası dönük kadın, orman yolu / Cevap: Uzun
98- Kaya parçası, viski şişesi bardaklar, kaslı boksör, ceviz / Cevap: Sert
99- Kaytan bıyıklı Ekmeleddin İhsanoğlu, boş oda, pencereli oda, kiremitler / Cevap: Çatı
100- Piknik tüpü üzerinde lamba, hızla giden yat – gemi, büyük bir salon, kırmızı bir tüp üzerinde lamba / Cevap: Lüks

CEVAPLARA BAK  Survivor Oyuncu Tahmin Cevapları 5

Resimli Kelime Bulmaca Cevapları

101- Bahçeli iki katlı ev, ikizkenar üçgen, siyam ikizi kızlar, dünya ticaret merkezi / Cevap: İkiz
102- Çölde tanklar, çok büyük plastik depo, siyah radyo, Tiananmen meydanında tankların önünde duran adam / Cevap: Tank
103- Ekmeleddin İhsanoğlu, Recep Tayyip Erdoğan, Selehattin Demirtaş, araba üstünde seçim reklamı /Cevap: Aday
104- Profesyonel fotoğraf makinesi, yuvarlak cam, yuvarlak desenli cam gibi, mavi kadın gözü / Cevap: Lens
105- Bisiklet pompalayan adam, yağmurlu Türkiye haritası, uçan balonlar, mavi gökyüzü / Cevap: Hava
106- Sırtında cam kupalar olan kadın, içkili kutlama yapan insanlar, kola içen şapkalı kadın, şişe çektiren adam / Cevap: Şişe
107- Wanted – aranıyor posteri, Volswagen Polo çekilişi, Oscar heykeli, Altın Kelebek ödülü / Cevap: Ödül
108- Aslan, tenis – raket ve top, bıyıklı eski tip adam, at / Cevap: Yele
109- Kırmızı küçük araba, kısa etek, küçük buzdolabı, cüce / Cevap: Mini
110- Diken diken saçlar, jelibon, tatlı, mavi sıvı / Cevap: Jöle

Resimli Kelime Bulmaca Cevapları

111- Beyaz elbiseli kadın, 1205 yazılı tabela, kapısı ardına kadar açık oda, lüks araba / Cevap: Açık
112- İstiklal Marşı ve Mehmet Akif Ersoy, Afrika haritası, Avustralya haritası, askerler / Cevap: Kıta
113-  1+1 ve 2+2 işlemi, Türkiye Haritası, cama kimya simgeleri yazan kadın, manken üzerinde çalışan öğrenciler / Cevap: Ders
114- Uçak hangarı, geometrik şekiller, kıyı şeridi, mıknatıs N ve S harfleri oklar / Cevap: Alan
115- At ve jokey, atletizmciler, koşu bandı, kriket oyunu / Cevap: Koşu
116- Kodachrome yazank kutu, el röntgeni, hap kutusu, sinema salonu / Cevap: Film
117- Saç düzleştirici, mangal, salata tabağı, ateşte mısır / Cevap: Maşa
118- Yeşil elbiseli kadın, çay servisi, incinmiş kırılmış kol, gömlekler / Cevap: Askı
119- Yuvarlak marul, kırmızı top etrafında metal, bomba, kıvırcık marul / Cevap: Atom
120- Tepsi içinde mumlar, kuş, koç koyun, yüzük eller / Cevap: Kına

Resimli Kelime Bulmaca Cevapları

121- Golf topu, eski model araba, VV vosvagen araba, golf sahası / Cevap: Golf
122- Koç koyun, ağaca bağlı kurdeleler, kafalarında sepetler meyveler, ağaç dalında mavi çaputlar / Cevap: Adak
123-Kol saati, altın zincir, gümüş bileklik, araba teybi / Cevap: Ayar
124- Renkli kalemler, tencerede yemek, beyaz kıyafetli kadın, kurabiyeler / Cevap: Kuru
125- Timsah, metal bükme aleti, karga burnu pense, dişler arasında kalem / Cevap: Çene
126- Tablet eski duvar yazısı, saplı metal, çekiç, kırampon / Cevap: Çivi
127- Şemsiye ters yapraklar, tarlada çalışan adam traktör, tohum, 11.10.2014 yazısı / Cevap: Ekim
128- Adam asmaca, kırmızı üzüm, kilitli kapı, müze / Cevap: Asma
129- Oynayan çocuk ve kadın, 3 tane yeşil yumurta, kuş ve yavruları, kreş / Cevap: Yuva
130- Mavi şişe, kadın sakız, mağara, aslan kükrüyor / Cevap: Ağız

Resimli Kelime Bulmaca Cevapları

131- Tuğla duvar üzerinde kağıt, 10 festa cinema yazılı kağıt, duvarda renkli resimler, tahta üzerinde yazılar / Cevap: Afiş
132- Boya tüpleri, tablo, flamingo resmi, boya fırçası / Cevap: Guaj
133- Pasaport, anfide sınav olan öğrenciler, sınıf, göz kırpan elinde kimlik olan kız / Cevap: Vize
134- Resimde 3 adam gülüyor, Türk bayraklı insanlar, siyah beyaz askerler, gülen çocuk / Cevap: Alay
135- Özgürlük heykeli, Anıtkabir, Hz. İsa heykeli, heykel / Cevap: Anıt
136- Denizde güreşenler, pembe dikenli bitki, yeşil bitki, devekuşu / Cevap: Deve
137- Kırmızı kıyafetli Çinli, tahtalar, uzun tahtalar, koyun – kuzu / Cevap: Lama
138- Oyuncak karakterler, Simpson’lar, Çakmaktaşlar Taş Devri, Adam’s Family / Cevap: Aile
139- Obama araçtan inerken, garip bir hayvan, askeri araçlar, serum etrafında etiket / Cevap: Zırh
140- Pariste mehter marşı, rakı karpuz peynir, 4 tane adam Grup Yeni Türkü, yeni dünya meyvesi / Cevap: Yeni

Resimli Kelime Bulmaca Cevapları

141- Tablet, Japonca Çince, Arapça, hiyeroglif / Cevap: Yazı
142- Siyah saçlı kadın, iki kişi selamlaşıyor, gülen kadın el sıkışıyor, gülen sarışın kadın / Cevap: Toka
143- Yeşillikler içinde ev, dağın tepesinde kale, ormanların içinde şato, kilise benzeri yapı / Cevap: Şato
144- Tomar para, dolar basımı, dolar şeklinde halı üstünde bağıran adam, dolardan tuvalet kağıdı / Cevap: Rulo
145- Fidel Castro, John F. Kennedy, Winston Churchill, Che Guevera / Cevap: Puro
146- Bira bardakları, kabarmış hamur, Arı Maya, kasede yoğurt / Cevap: Maya
147- Su içinde pirinç, karlı havada yürüyen iki kişi, karlı İstiklal tramvay, boks yapan adamlar / Cevap: Lapa
148- Galatasaray formasıyla Metin Oktay, Yılmaz Güney, Aslan Kral çizgi filmi, Ayhan Işık / Cevap: Kral
149- Doğranmış et, bardakta süt, renkli katmanlar, peynir / Cevap: İnek
150- Baret, kaygan zemin işareti, yol levhaları, itfaiye yangın söndürüyor / Cevap: Sarı

Resimli Kelime Bulmaca Cevapları

151- Nasreddin Hoca eşeğe ters binmiş, Güdük Necmi ve Mahmut Hoca, imam, kocaman bir tahta ve sınıf /Cevap: Hoca
152- Yanlış konulan yol levhası, eldiven ve havlu işareti, köprü inşaatı, bilgisayar ekranı / Cevap: Hata
153- Murat araba, lokum kutusu, Kabe’de duan eden adam, beyaz kalıp sabun / Cevap: Hacı
154- Kırmızı iç çamaşırlı kadın, kına töreni, kırmızı elbise, gece lambası / Cevap: Gece
155- Kağıt kalem, şeritli kadın beli, elinde meyveler tutan kadın, ÖSYM kağıdı / Cevap: Form
156- Çekirdekli kurabiye, ten çorap, kale direği ve top, ağlarla buluşan futbol topu / Cevap: File
157- Bumerang, deve, yol şeritleri, grafik / Cevap: Eğri
158- Uzun boru tutan kadın ve adam, kot pantolon, soba, insan maketi / Cevap: Boru
159- Mangal, duman, leylekler, fabrika / Cevap: Baca

Resimli Kelime Bulmaca Cevapları

161-Yavru köpek, yavru kedi yemek yerken, zenci kız çocuğu, bebek mutlu / Cevap: Mama
162- Benzin pompası, koliler malzemeler, bir sürü eşya, su kulesi / Cevap: Depo
163- Beyaz ayak heykeli, kırık bacak, tavan süsleri, kaz heykelleri / Cevap: Alçı
164- Ödül kazanmış sporcu, şişe bardak çektirme, tenis ödülleri, fincan / Cevap: Kupa
165- Kadın adamı dizine yatırmış, hamile kadın, zenci kadın sırtında çocuk suda, bebeğiyle uyuyan kadın / Cevap: Anne
166- Kepçe, taş ocağı madeni, eldiven ile toprakta çalışıyor, arkeologlar / Cevap: Kazı
167- Altın zincirli zenci, Kabe, eski bir ünlü oyuncu, Londra kulesi / Cevap: Saat
168- Mobilya, salatalar, tahta kulübe, birçok yemek / Cevap: Büfe
169- Kağıt poşette alışveriş, kanguru, hamamda tellak, bozuk paralar siyah torba / Cevap: Kese
170- Beyaz yatak örtüsü, renkli kumaşlar, bilardo, bilardo oynayan kadın / Cevap: Pike

Resimli Kelime Bulmaca Cevapları

171- Şaşkın kedi, yavru gri kediler, köpek yemek yerken, köpek ve yemeği / Cevap: Mama
172- Önlerinde önlük olan takım elbiseli adamlar, stadyum odası, tiyatro salonu, kırmızı kıyafetli adamlar / Cevap: Loca
173- Ünlü oyuncular, Dallas dizisi, dünya liderleri ve Recep Tayyip Erdoğan el sallıyor, anne baba çocuklar / Cevap: Aile
174- Dağcılar zirvede, yürüyüş yapma trekking, karlı dağlar, çantalı çocuk / Cevap: Sırt
175- Kraliçe Elizabeth, konser, Diego Armando Maradona, Kim Kardashian / Cevap: Ünlü
176- Devrildi devrilecek yapı, üçgen apartman, iki ayaklı anıt, gökdelen / Cevap:Bina
177- Kahverengi iz, kahve dökülmüş, insan sırtı, temizlik / Cevap: Leke
178- Tamam işareti, Barrack Obama, kahvehane, ıstakalar / Cevap: Okey
179- Ders yada konferans, Marshall yazan siyah hoparlör, tarihi yıkıntılar, gitar konseri / Cevap: Amfi
180- Oyalı bez, kravat, broş, bal arısı / Cevap: İğne
181- Motosiklet, karlı orman, asansörde zafer işareti, gökdelen / Cevap: Ayna

Cevaplar böyle umarım siz okurlarımıza faydamız dokunmuştur. Bir sonraki yazımız Resimli Kelime Bulmaca 5 Harfliler olacaktır.Tüm Resimli Kelime Bulmaca aynı zamanda Android mobil uygulamamızda yer alıyor. Kelime Cevapları uygulamamızı indirmek için buraya tıklayabilirsiniz. Görüşmek üzere.

2 Yorum

Yorum Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir