Resimli Kelime Bulmaca Cevapları (3 Harfli)

Herkesin sevdiği ve heyecanla oynadığı Resimli Kelime Bulmaca cevapları ile karşınızdayız. Geçen haftalarda ki yazılarımız da Resimli Kelime Bulmaca (1-20) ve Resimli Kelime Bulmaca (21-40) Bu yazımızda ise oyun içerisinde cevapları 3 harften oluşan tüm cevapları siz okuyucularımız ile paylaşacağız. Dilerseniz cevaplara geçelim.

Resimli Kelime Bulmaca Cevapları

1- Sarımsak, domates – çarklar, saçını tarayan kadın, 3 tane fil / Cevap: DİŞ
2- Araba lambası, kadın suratı, makyaj seti, BMW araba / Cevap: Far
3- İskambil kağıdı, rula kağıt, yeşil priz, aslar / Cevap: Fiş
4- Yeşil tahta, bitki, beyaz turp, elde resim / Cevap: Kök
5- Dünya haritası, üzüm, beyaz kıyafetli kadın, ayakkabı / Cevap: Bağ
6- Çimler, et, sebzeler, su damlalı yaprak / Cevap: Çiğ
7- Kalp 14 Şubat, Seni seviyorum resmi, Doğum günü, güneş batarken manzara / Cevap: Gün
8- Üstü çıplak erkek, buz tutmuş yaprak, buz tutmuş ağaç, tuvalette adam / Cevap: Don
9-  Kızıldereli şapkalı kadın, kadın bacakları, iki kedi, iki yastık / Cevap: Tüy
10- Trompet vb. çalan adamlar, zenci trompet çalan adam, şarkı söyleyen kadın, müzik grubu / Cevap: Caz

Resimli Kelime Bulmaca Cevapları

11- Gözü hasta çocuk, tavuk yemeği, örgü, yaralı bilek / Cevap: Şiş
12- Araba Pedalları, kola, ocak, burnunu tutan ve günle insanlar / Cevap: Gaz
13- Basketbol oynayan kadın, kirli çarklar, kirli zincir, taktik tahtası / Cevap: Pas
14- Kırmızı araba, kadın gözü, yeşillikli bir alan, kırmızı araba / Cevap: Kaş
15- Tamam işaretli el, adam, bilyeler, kadın ayakları / Cevap: Baş
16- Kadın tırnakları, kadın tırnağını boyuyor, rengarenk kadın tırnakları, renkli küçük şişeler / Cevap: Oje
17- Cep Telefonu kartı, pempe yüzey, parla dudaklar, cep telefonu kartı tutan el / Cevap: Sim
18- Kavşak, mutfak, eğik ağaç, harita / Cevap: Ada
19- Bayrak şeklinde ağızlar, Balık ve olta, buz patenleri, buzağı / Cevap: Dil
20- Sakatlanmış futbolcu, cenazede ağlayan insanlar, kırmızı biber, ağzından ateş çıkan kadın / Cevap: Acı

Resimli Kelime Bulmaca Cevapları

21- Yeşil bitki toplayan adam, dere, ırmak, kahvaltı fincanı / Cevap: Çay
22- Kırmızı meyve, etler, tenekeler, kibrit / Cevap: Çöp
23- Kadın yata bakıyor, iş adamları, rütbeler, kırmızı spor araba / Cevap: Üst
24- Siyah beyaz ellerinde çanta var, kapı, kırık, saat / Cevap: Kol
25- Okçu ve hedef tahtası, turuncu zincir gibi, keman, üst üste yataklar / Cevap: Yay
26- İspanyol paça pantolon, balık sürüsü, turuncu kabaklar, belini açmış kadın / Cevap: Bol
27- Horoz, mavi gözlü kadın, küp içinde altın, sarışın renkli gözlü çocuk / Cevap: Çil
28- Love the Beatles ve kalabalık, vantilatör, bilgisayar parçası, ağlayan kızlar / Cevap: Fan
29- Karadeniz halk oyunları, 10 gram altın külçe, restoran gibi yer, godiva çikolata / Cevap: Bar
30- Tekne, uçak kuyruğu, at, lacivert taytlı kadın poposu / Cevap: Kıç

Resimli Kelime Bulmaca Cevapları

31- Kulaktan kulağa konuşanlar, tabak boyama, vazo boyayan kadın, kulağa fısıldama / Cevap: Sır
32- Kum fırtınası, bir kaşık şeker, temizlik eldiveni ve önlüğü giymiş kadın, şarap şişeleri / Cevap: Toz
33- Kirli eller, mutfak masasında makarna, soğan, domates ve şişe, güneş kremi süren beyaz bikinili kadın, ekmek üstünde tereyağı / Cevap: Yağ
34- Bardak içinde kesme şekerler, avuç içinde yeşil dünya küresi, kavanozda balıklar, mavi pencerelerden gökyüzü / Cevap: Cam
35- Bir sürü el üst üste, kapı, mor taşlı yüzüğe benziyor, erkek saati / Cevap: Kol
36- Şemsiye tutan adam, kırmızı alet çantası, puf yapılan bitki, adam elinde balta diğer elini başka bir adamın omzuna atmış / Cevap: Sap
37- Beyaz mendil kenarları işlemeli, pembe çiçekli ağaçlar, pembe çiçekler, nakışlı beyaz örtü / Cevap: Oya
38- Mavi cam gibi, okey torbası, taşlardan kule, ev maketi / Cevap: Taş
39- Tombul balık, gri renkler, 1 ton yazan çantalar, yeşir renk yelpazesi / Cevap: Ton
40- Sıyrılmış ağaç dalı, iğne ve pamuk, hemşire elinde iğne ve ilaç, sarılmış ağaç dalı / Cevap: Aşı

Resimli Kelime Bulmaca Cevapları

41- Ortası yuvarlak metal parçalar, sarı mektuplar, mektup zarfları, somun – vida / Cevap: Pul
42- Bahçeli ev, demirli mavi şort, arkaları dönük adamlar, iki katlı ev / Cevap: Kot
43- Siyah kumaş, kumar fişleri, kumarda rest, beyaz kumaş / Cevap: Pot
44- Müzik çalar, tencere ve tavalar, tenis maçı, laboratuvar aletleri / Cevap: Set
45- Gri ojeli parmaklar ve fincan, satranç tahtası, satranç taşı şah, siyah ojeli tırnaklar / Cevap: Mat
46- Gülümseyen kadın, Amerikan dolarları, stadyumda koşu yarışması, elini yüzüne koymuş kadın / Cevap: Yüz
47- Kardan adam, karlar altında ağaçlar, kar topu oynayanlar, 3 tane kardan adam / Cevap: Kış yada Kar
48- Kelebek desenli dövme, kürek, sırtı ağrıtan adam, elinde mezura kadın / Cevap: Bel
49- Su altında dalgıçlar, boşa sıkılmış diş macunu, yangın söndürme tüpü, eski televizyon / Cevap: Tüp
50- Güreşçiler, klavye ve cep telefonu, telefon, piyano / Cevap: Tuş

Resimli Kelime Bulmaca Cevapları

51- Justin Bieber, Selena Gomez, Miley Cyrus, elbiseli kadın / Cevap: Mor
52- Yeşil taşlar, Türk kahvesi, iskambil kağıtları, avuç içi bakan el / Cevap: Fal
53- Yorgan altında çocuk ve ayak, Uzak doğulu kız, parmakları boyalı Çinli çocuk, yemek yiyen çocuk / Cevap: Kız
54- Çocuk oyun oynuyor, beyaz kutular, renkli kumaşlar, külahta dondurma / Cevap: Top
55- Kot ve kemer, cebine para koyan adam, köstekli saat, akıllı telefon / Cevap: Cep
56- İki duvar arasında zenci, yan yatmış kadın poposu, kot giyen birisi, eski taş kemerler / Cevap: dar
57- Arpa – buğday, çalgı aletleri, çalgıcılar, çavdar – ot / Cevap: Saz
58- Futbol sahası, siyah beyaz kral resmi, küçük çocuk elinde top, kraliçe resmi / Cevap: Taç
59- Mavi renkli şekil, rengarenk kutular sıralı, kaşıkta şekerler, testiler / Cevap: Küp
60- Kadayıf tatlısı, yeşil çit, toka, fırça / Cevap: Tel

Resimli Kelime Bulmaca Cevapları

61- Ağlayan çocuk, mumlar ve pasta, çamaşır asan kadın, doğum günü pastası / Cevap: Yaş
62- Asansör düğmesi 5 basılı, gofret, çarpım ve toplama işlemleri mavi, bir iki üç dört yazan kapılar / Cevap: Kat
63- İpe asılı yünler, insan kasları iskeleti, banyo malzemeleri, tel tel ağaca asılı / Cevap: Lif
64- İçli üzümlü pilav, kırmızı bir meyve, et tahtası üzerinde doğranmış etler – sebzeler, demet halinde bir bitki / Cevap: Kuş
65- Ferrari logusu, satranç tahtası vezir, bir kral ve eşi, Atatürk’ün at üstünde heykeli / Cevap: Şah
66- Başbakanlık uçağı, sarı tabela olan yol, Hz. Meryem ve bebek Hz. İsa resmi, kreş çocuklar / Cevap: Ana
67- Hemşire sus işareti yapmış, mezuniyet töreninde diplomalı, siyah beyaz asker fotosu, mezuniyet kutlaması / Cevap: Kep
68- Takım elbiseli bir adam elinde yazılar, kale savaşı, koyun, takım yıldızı işareti / Cevap: Koç
69- Trafik fotoğrafı, oyunun kendi görüntüsü, tekrar oyunun kendi resmi, Eyfel kulesi / Cevap: Flu
70- Beyaz yakın renk, siyah beyaz arası renk, siyaha yakın renk, siyah renk / Cevap: Gri

CEVAPLARA BAK  Resimli Kelime Bulmaca Cevapları

Resimli Kelime Bulmaca Cevapları

71- Defter, elma ve kağıt, yapışkan kağıt “Remember!” yazıyor, 100 alan sınav kağıdı gülücüklü / Cevap: Not
72- Asker resmi çizen ressam, film rulosu, fotoğraf çektiren kadın, eşarplı kadın / Cevap: Poz
73- Eti bisküvi, tekli koltuk, mor renkte koltuklar, pembe püf / Cevap: Puf
74- Kızıldereli, ahçı başı, orkestra şefi, Afrikalı kabile reisi / Cevap: Şef
75- Unicorn, kadın elinde yüzük, kırmızı çorap, ikiz çocuklar / Cevap: Tek
76- Kulak resmi, doğranmış soğan, kırık haşlanmış yumurta, hücreler / Cevap: Zar
77- Dişleri olmayan adam, dolar desteleri, kadın aynada kendine bakıyor, Usain Bolt rekor tabelası / Cevap: Yüz
78- Orkestra çalarken, bisiklet, metal şerit, at adamlar ok atıyor / Cevap: Yay
79- Güneş kremi süren kadın, tablo, adam suratı çizerken, araba motoru / Cevap: Yağ
80- Polis adamı arıyor, asker rütbesi, üstsüz kadın sahilde, spor arabalar / Cevap: Üst

Resimli Kelime Bulmaca Cevapları

81- Kadın bacakları, siyah kedi, Kızılderili reis, badmington topu / Cevap: Tüy
82- Kan örnekleri, düş macunu, dalgıç, proje gösterimi / Cevap: Tüp
83- Güreş müsabakası, açılır eski tip telefon, piyano, ev telefonu / Cevap: Tuş
84- Kaşık içinde şeker, çölde araba, ışık, araba camında resim / Cevap: Toz
85- Renk renk kumaşlar, külahta dondurmalar, a4 kağıtlar, Jack Sparrow / Cevap: Top
86- Elmas, okey taşları ve ıstakalar, iki katlı ev, park / Cevap: Taş
87- Kadın futbolcular, mavi çiçek, kafasında çiçekler kadın, İngiltere Kraliçesi / Cevap: Taç
88- Dayak yemiş gibi çocuk, adana kebap, örgü iplikleri, kırılmış ayak / Cevap: Şiş
89- Müzik kolonları, çekmecede tencereler, tenis raketleri, skor tabelası / Cevap: Set
90- Göl, hasır sepet, bağlama, siyah beyaz konser fotosu / Cevap: Saz

Resimli Kelime Bulmaca Cevapları

91- Kirazlar, evrak çantası, kırmızı şemsiyeli kız, odun kıran kadın / Cevap: Sap
91- Kobe Bryant, futbol topu, dikenli tel, zincir / Cevap: Pas
92- Ojeli el, spor yapan kadın, kırmızı dudak, modifiye araba / Cevap: Mat
93- Oyun küpü, beyzbol topu, Türk kahvesi, dalgıçlar / Cevap: Küp
94- Dişler, tahtadan matematik sembolleri, fotoğraflı soy ağacı, toprakta bitkiler / Cevap: Kök
95- Araba kapısı, sinyal, silegeç, vites / Cevap: Kol
96- Dürbünlü tüfek, saat pimi, sevgililer, kapıcı / Cevap: Kol
97- Devasa gemi, fil poposu, atlar, lüks yat / Cevap: Kıç
98- Gülen adam, polis müdahelesi, bardakta su, araba pedalları / Cevap: Gaz
99- Poker masası, rulet masası, alışveriş, şarj kablosu / Cevap: Fiş
100- Balonla gezi, mavi kadın gözü, araba farları / Cevap: Kaş

Resimli Kelime Bulmaca Cevapları

101- Araba kaşı, ışıklar, renkli boyalar, ela gözlü kadın / Cevap: Far
102- Çocuklar ellerinde pankart, vantilatör, tavan vantilatörü, metalci gençler / Cevap: Fan
103- Yeşil fasulye tohumları, avuç açan adam, tarot kartları, kahve çekirdekleri / Cevap: Fal
104- Kırağı, dondurma yiyen çıplak erkekler, sararmış yaprak, iç çamaşırlı çift / Cevap: Don
105- Rendelenmiş sarımsak, bisiklet parçası, saçını tarayan kadın, gülen kız çocuğu / Cevap: Diş
106- Gözlüklü kadın, bağcıkları çözülmüş ayakkabı, kapı kolu, konuşma baloncukları / Cevap: Diş
107- Kot pantolon, tayt, kayalar arasında otobüs, seksi kadın / Cevap: Dar
108- Yenmiş üzüm salkımı, kibritler, kamyon, mangalda et / Cevap: Çöp
109- Horoz, altınlar, yumurta, kadın yüzü / Cevap: Çil
110- Ay çekirdeği, sebzeler, çiğ köfte, otlar / Cevap: Çiğ

Resimli Kelime Bulmaca Cevapları

111- Dere, akarsu, buzlu limonlu içecek, kahvaltı seti / Cevap: Çay
112- Barack Obama, Angela Merkel, Vladimir Putin, Tayyip ve Davutoğlu / Cevap: Cep
113- Renkli şekerler, arabaya ceza kesilmiş, pencerede hayvanlar, amerikan servis / Cevap: Cam
114- Uzun pantolon, büyük gelmiş pantolon, balıklar, sebze ve meyveler / Cevap: Bol
115- Spor atleti, bardakta çay, kürekte salata, vücudunu ölçen kadın / Cevap: Bel
116- Üzüm tarlası, ipli elbise, ayakkabılar, düğüm olmuş halat / Cevap: Bağ
117- Mutfak, dönel kavşak, harita, fayton / Cevap: Ada
118- Dişçi koltuğunda adam, domates ezmesi, anne ve çocuk mezarda, sakatlanmış futbolcu / Cevap: Acı
119- Müzisyen tablosu, Trompet çalan zenci adamlar, müzik grubu, saksafon çalanlar / Cevap: Caz
120- Parlak rujlu kadın, altın işleme, parlak topuklu ayakkabı, pembe ojeli tırnaklar / Cevap: Sim

Resimli Kelime Bulmaca Cevapları

121- Eflatun topuklu ayakkabı, menekşe, kadın simgesi eylemi, yeşil göz / Cevap: Mor
122- Ayak parmakları, renkli şişeler, tırnaklar, şişe tutan el / Cevap: Oje
123- Örtü deseni, nakışlı örtü, pembe ağaç, pembe çiçek / Cevap: Oya
124- Adam kadının kulağına konuşuyor, süs eşyaları, vazo boyama, tabağa desen çizme / Cevap: Sır
125- Oje sürme, like yazısı işareti, kafası ağrıyan adam, renkli bilyeler / Cevap: Baş
126- Gülen suratlı eldivenler, tarçınlı salep, atkı, araba tekerleği / Cevap: Kış
127- Güneş batarken, kadınlar pasta börek yiyor, partide çocuklar, 18 tarihinde raptiye / Cevap: Gün
128- 1000 Kg demir, renkli elbiseler, yeşil renkli tabak ve bardaklar, salata / Cevap: Ton
129- Norveçli güzel, İsveçli güzel, gülen boynuzlu şapkalı kadın, 4 resimde de sarışın kadın var / Cevap: Kız
130- Mile 1 tabelası koşan adam, Los Vegas yol tabelası, demir çubuklar, metal boru / Cevap: Mil
131- Altın külçeleri, içki içen adamlar, halk oyunları ekibi, çikolata / Cevap: Bar

Cevaplar böyle umarım siz okurlarımıza faydamız dokunmuştur. Bir sonraki yazımız Resimli Kelime Bulmaca 4 Harfliler Oluşanlar olacaktır.Tüm Resimli Kelime Bulmaca aynı zamanda Android mobil uygulamamızda yer alıyor. Kelime Cevapları uygulamamızı indirmek için buraya tıklayabilirsiniz. Görüşmek üzere.

 

Yorum Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir