Trivia Crack Cevapları

Renkli bir oyun olan Trivia Crack Cevapları bu yazımızda sizler için derledik. Bilim, Coğrafya, Tarih, Spor, Sanat, Eğlence kategorilerini bir çark yardımıyla rastgele seçip o kategoriden sorulan soruları cevaplamaya çalışıyoruz. Bunu yaparken kategoriye ait bilginize göre kolay ya da zor sorularla karşılaşabiliyorsunuz. 

Bizler de Trivia Crack oyununda takılabileceğiniz yerler olduğunu düşünerek bu oyun cevapları sizlerle paylaşmaya karar verdik. Aşağıda Trivia Crack Türkçe cevaplarını bulabilirsiniz.

Trivia Crack Cevapları

1- Dünyanın en uzun boylu insanı kimdir ?

Chandra Bahadur Dangi
Robert Wadlow
Sultan Kösen
Mehmet Özyürek
CEVAP: Sultan Kösen

2- Hangi iki insan arabayı icat etti ?

Robert E. Kahn ve Vint Cerf
Thomas Edison ve Gottlieb Daimler
Tom Kilburn ve Freddie Williams
Karl F. Benz ve Gottlieb Daimler
CEVAP: Karl F. Benz ve Gottlieb Daimler

3- Hangisi psikolojik bir rahatsızlıktır ?

Şizofreni
Anemi
Sinüzit
Lösemi
CEVAP: Şizofreni

CEVAPLARA BAK  Çatlak Kelimeler Cevapları (601-620)

4- 2.Dünya Savaşı’ nda hangi ülke panzer isimli tanklarına güveniyordu ?

ABD
Rusya
Almanya
Büyük Britanya
CEVAP: Almanya

5- Kama Nehri hangi ülkededir ?

Rusya
Romanya
Polonya
İran
CEVAP: Rusya

6- Hangi filmin imbd puanı daha yüksektir ?

Ölümcül Deney
Fabrika Çıkışı
Avatar
Çığlık
CEVAP: Avatar

7- Aşağıdakilerden hangisi çekinik gen ile taşınır ?

Yeşil Göz
Ayrık kulak memesi
Kahverengi saç
Koyu renk göz
CEVAP: Yeşil göz

8- Hangi ülkenin İsveç ile sınırı vardır ?

Norveç
Polonya
Almanya
Rusya
CEVAP: Norveç

9- Danny Boyle hangi filmiyle en iyi yönetmen Oscarını almıştır ?

Trainspotting
28 gün sonra
Milyoner
127 saat
CEVAP: Milyoner

10- 2009 yılında dünyada en yüksek gişe hasılatı kazanan film hangisidir ?

Titanic
The Avengers
Avatar
Independence Day
CEVAP: Avatar

 

Trivia Crack Türkçe Oyun Cevaplarını bu yazımızda verdik. Bir sonraki yazımızda görüşmek üzere, takipte kalın!

Yorum Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir